אנטרקוט ופוטטו

זמן הכנה

40 דקות

זמן בישול

40 דקות

רמת קושי

בינוני

נתח אנטרקוט מידה מדיום עסיסי ונמס בפה לצד פוטטוס אמיתי

רמת קושי: בינוני זמן הכנה: 40 דק זמן בישול: 40 דק

 

מצרכים:

300 גרם אנטריקוט

מלח פלפל

מצרכים לפוטטו:

קילו תפוחי אדמה

שמן לטיגון

מלח

 

אופן ההכנה:

מכניסים את הסו וויד לאמבט מים ומכוונים ל 55 מעלות .

מכניסים את הסטייק והתיבול לשקית וואקום ואוטמים.

מכניסים את השקית לאמבט המים החמים למשך 40 דק .

בזמן בישול הסטייק נכין את הצ’יפס.

לחתוך את תפוחי האדמה לרצועות של 2 ס”מ.

להרתיח סיר מים עם 60 גרם מלח ולחכות שהמים יגיעו לרתיחה, לבשל את התפו”א כ 10 דק עד לריכוך ראשוני .

לייבש את התפו”א טוב ולהכניס למקפיא ל 10 דקות .

בזמן שהתפו”א במקפיא מרתיחים שמן.

מוציאים את הציפס מהמקפיא ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב של הצ’יפס .

מוצאים את הציפס לנייר סופג לספיגה מירבית של השמן ובזמן הזה כבר אפשר להוציא את הסטייק מהסו וויד ולתת לו להתקשרר ל10 דק.

לאחר מכן צריבה חזקה על מחבת עם שמן חצי דקה על כל צד

נותנים לנתח לנוח עוד 5 דק ואפשר לפרוס ולאכול לא לשכוח לפרוס נגד הסיבים לקבלת ביס רך ועסיסי.

תירס וחמאה

זמן הכנה 5 דקות זמן בישול 30 דקות רמת קושי קל אוהבי תירס ורוצים להכין את התירס המושלם, בעזרת שיטת הבישול בוואקום תוכלו להגיע לתוצאות

קרא עוד »

פילה בקר

זמן הכנה 10 דקות זמן בישול 45 דקות רמת קושי קל כמה פעמים הכנתם פילה והוא יצא בבישול לא אחיד ויבש? בעזרת שיטת הבישול בסו

קרא עוד »

רוסטביף

זמן הכנה 20 דקות זמן בישול 7 שעות רמת קושי בינוני מצרכים: 1.5 קילו שייטל כף וחצי פלפל שחור כף זרעי חרדל חצי כפית זרעי

קרא עוד »