זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול

45 דקות

רמת קושי

קל

כמה פעמים הכנתם פילה והוא יצא בבישול לא אחיד ויבש?

בעזרת שיטת הבישול בסו ויד תוכלו להכין את הפילה המושלם רך עסיסי ולא יבש בקצוות.

 

מצרכים:

4 יחידות פילה בעובי 2.5 ס”מ

שיני שום

טימין

מלח

פלפל

שמן זית

 

אופן ההכנה:

קחו את הפילה וטבלו אותו עם המלח פלפל והכניסו לשקית וואקום עם מעט שמן זית שום טימין ואיטמו

תכינו אמבט מים שימו את מכשיר הסו וויד ותכוונו ל 54-60 מעלו ( תלוי במידה הרצויה ,ניתן לראות בטבלת זמנים לבישול בסו ויד)

הכניסו לאמבט המים למשך 45 דקות

לאחר 45 דק הוציא את הנתח ויבשו אותו בעזרת נייר מומלץ לשמור את הנוזלים והתבלינים שבשקית

קחו מחבת וחממו אותה שימו קצת שמן ושימו את הפילה הוסיפו את כל הנוזלים והתבלינים מהשקית למחבת וצרבו דקה על כל צד

תירס וחמאה

זמן הכנה 5 דקות זמן בישול 30 דקות רמת קושי קל אוהבי תירס ורוצים להכין את התירס המושלם, בעזרת שיטת הבישול בוואקום תוכלו להגיע לתוצאות

קרא עוד »

אנטרקוט ופוטטו

זמן הכנה 40 דקות זמן בישול 40 דקות רמת קושי בינוני נתח אנטרקוט מידה מדיום עסיסי ונמס בפה לצד פוטטוס אמיתי רמת קושי: בינוני זמן

קרא עוד »

רוסטביף

זמן הכנה 20 דקות זמן בישול 7 שעות רמת קושי בינוני מצרכים: 1.5 קילו שייטל כף וחצי פלפל שחור כף זרעי חרדל חצי כפית זרעי

קרא עוד »