סלמון בזיגוג חרדל ודבש
סלמון רך כמו חמאה מזוגג ברוטב חרדל ודבש
מצרכים לסלמון:
- 4 נתחים של סלמון כ 200 גרם לחתיכה
- פרוסות לימון
- מלח
- פלפל שחור
- שמן זית
מצרכים לרוטב חרדל ודבש:
- 30 גרם אבקת חרדל
- 2 כפות חומץ בן יין לבן
- 200 גרם דבש
אופן הכנת הלסמון:
- ממלאים מיכל סו ויד במים מניחים את הסו ויד ומפעילים עח 52 מעלות.
- מניסים את הסלמון, הלימון, התבלינים ושמן זית בתוך שקית ואקום לסו ויד ואוטמים.
- מכניסים לבישול סו וויד למשך 45 דקות.
- לאחר 45 דקות מוציאים מהשקית נותנים לסלמון לנוח חמש דקות.
- מחממים מחבת ושמים מעט שמן זית ונותנים צריבה חזקה לסלמון למשך חצי דקה כל צד והסלמון מוכן.
- מניחים יפה על צלחת מזלפים מעט רוטב מעל הסלמון והנה לכם סלמון עסיסי בזיגוג חרדל ודבש.
אופן הכנת הרוטב:
- לוקחים קערה ושמים את אבקת החרדל והחומץ.
- מערבבים על למרקם אחיד.
- מוסיפים את הדבש וממשיכים לערבב על לקבלת רוטב אחיד ללא גושים.
בתאבון