משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

פיקנייה וסלט ירוקים

זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול

8 שעות

טמפרטורה

58 מעלות

רמת קושי

קל

פיקנייה וסלט ירוקים

נתח פיקנייה עסיסי בתיבול גס מוגש לצד סלט ירוקים עשיר

מצרכים לפיקנייה:

  • גוש פיקיניה שלם
  • תערובת תבלינים הכוללת: מלח גס, פפריקה חריפה, פלפל שחור, טימין, ראס אל חנות
  • שמן זית

מצרכים לסלט ירוקים:

  • ראש ברוקולי
  • עלי בייבי
  • רבע כוס אפונה
  • חצי אבוקדו
  • שמן זית
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • חצי לימון

אופן הכנת הפיקנייה:

  • ממלאים מים במיכל סו ויד, מניחים את הסו ויד ומכוונים ל58 מעלות.
  • לשים לערבב את כל התבלינים והשמן זית ביחד עד לקבלת משחה
  • למרוח היטב את התערובת על הפיקנייה
  • להכניס לשקית ואקום ולאטום
  • להכניס למיכל הסו וויד למשך 8 שעות
  • לאחר 8 שעות מוציאים את הנתח משקית הואקום חורצים את הצד של השומן ומייבשים את הנתח טוב
  • לאחר מכן צורבים טוב את הנתח עם דגש על הצד של השומן
  • יש להגיש בפרוסות דקות ולא לשכוח לפרוס נגד כיוון הסיבים לקבלת ביס רך וטעים.

אופן הכנת הסלט ירוקים:

  • מרתיחים סיר עם מים.
  • מפרקים את הברוקולי וחולטים אותו כ-7 דקות עד לריכוך קל.
  • לאחר מכן מבשלים את האפונה במים חמים כ-5 דקות עד שהיא מוכנה.
  • בקערה מניחים את העלי בייבי , האבוקדו הפרוס לרצועות , האפונה והברוקולי.
  • מתבלים במלח פלפל ולימון מערבבים קלות.
  • לבסוף מוסיפים את השמן זית נותנים עוד ערבוב קטן והלט מוכן.

בתאבון

פלאן אגוזי לוז

לפלאן קרמל קיימות מספר גרסאות וצורות הכנה שונות, אם תרצו לפנק את בלוטות הטעם שלכם בסיממפוניה של טעמים עם פלאן אגוזי לוז אז הגעתם למקום

קרא עוד »

פסטרמה הודו בסו ויד

פסטרמה הודו מי מאיתנו לא אוהב לנשנש נקניקים על כל סוגם בין אם זה פסטרמה הודו נקניק בקר, לאחר שתלמדו את שיטת ההכנה הבאה תפסיקו

קרא עוד »

קרם ברולה בסו וויד

קרם ברולה  מצרכים: 500 גרם שמנת מתוקה 80 גרם סוכר קורט מלח 100 גרם חלמון מקל וניל או תמצית וניל סוכר חום אופן הכנה: ממלאים

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות