משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

פסטרמה הודו בסו ויד

זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול

4 שעות

טמפרטורה

63 מעלות

רמת קושי

בינוני

פסטרמה הודו

מי מאיתנו לא אוהב לנשנש נקניקים על כל סוגם בין אם זה פסטרמה הודו נקניק בקר, לאחר שתלמדו את שיטת ההכנה הבאה תפסיקו לקנות נקניקים בסופר ותתחילו להכין בעצמכם בבית, גם בריא יותר ללא חומרים משמרים, עסיסי יותר וטעים יותר.

מצרכים:

  • חזה הודו
  • כף חרדל
  • 2 כפות דבש

בריין רטוב (הכמויות לפי ליטר מים, כמות המים נמדדת לפי כמות הבשר)

  • ליטר מים
  • 40 גרם מלח
  • 40 גרם סוכר חום
  • תערובת תבלינים (כף פלפל אנגלי, כף זרעי כוסברה, 3 עלי דפנה, כף אבקת שום, חצי כף צילי גרוס)

אופן הכנה:

  • קודם כל מכינים בריין להודו, בריין זה תהליך בו הבשר נמצא במים עם מלח ותבלינים לזמן ממושך של 2-5 ימים, מה שקורה בתהליך זה שהמלח חודר לבשר ומפרק את החלבונים שלו ככה בעצם הוא מרכך את הבשר ומעצים את הטעמים שלו.
  • לוקחים חצי מכמות המים שמים בסיר עם המלח סוכר ותערובת התבלינים ומחממים עד שהמלח נמס, לאחר שהמלח נמס מוסיפים את שאר המים ומחכים שהמים יתקררו.
  • מניחים את הנתח בקערה או קופסה גדולה שופכים עליו את תערובת המים והתבלינים עד שיכסה את הנתח ומניחים עליו משהו כבד על מנת שלא יצוף, סוגרים ומכניסים למקרר למשך יומיים.
  • לאחר 2-5 ימים מוציאים את הנתח מהבריין ושוטפים אותו במים.
  • ממלאים מיכל של סו ויד שמים את הסו ויד ומפעילים על 63 מעלות.
  • מכניסים את הנתח לשקית וואקום ייעודית לבישול בסו ויד מוואקמים ומכניסים למיכל המים למשך 4 שעות.
  • לאחר שעבר הזמן מוציאים את הנתח מהמים ונותנים לו להתקרר מעט ומכניסים למקרר ל24 שעות על מנת שהתייצב.
  • אחרי 24 שעות בקירור מכינים גלייז של חרדל ודבש מורחים על הנתח ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך עשר דקות על מנת לקבל קראסט.
  • עכשיו אפשר לפרוס את הנתח דק ולאכול.

בתאבון

 

גלו עוד מתכונים טעימים וקלים לסו ויד

 

עוגת שוקולד וקפה בסו ויד

אחד השילובים האהובים עלי זה השילוב בין שוקולד לקפה, המתיקות של השוקולד ביחד עם המרירות של הקפה יוצרים ביחד שילוב טעמים שאין כמותו. אז ישבתי

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות
דילוג לתוכן