משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

קורנדביף בסו ויד

זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול

24 שעות

טמפרטורה

60 מעלות

רמת קושי

בינוני

קורנדביף

מי מאיתנו לא אוהב לנשנש נקניקים על כל סוגם בין אם זה פסטרמה הודו נקניק בקר, לאחר שתלמדו את שיטת ההכנה הבאה תפסיקו לקנות נקניקים בסופר ותתחילו להכין בעצמכם בבית, גם בריא יותר ללא חומרים משמרים, עסיסי יותר וטעים יותר.

מצרכים:

  • נתח אונטריב

בריין רטוב (הכמויות לפי ליטר מים, כמות המים נמדדת לפי כמות הבשר)

  • ליטר מים
  • 40 גרם מלח
  • 40 גרם סוכר חום
  • תערובת תבלינים (כף פלפל אנגלי, כף זרעי כוסברה, 3 עלי דפנה, כף אבקת שום, חצי כף צילי גרוס)

אופן הכנה:

  • קודם כל מכינים בריין לבשר, בריין זה תהליך בו הבשר נמצא במים עם מלח ותבלינים לזמן ממושך של 5-7 ימים, מה שקורה בתהליך זה שהמלח חודר לבשר ומפרק את החלבונים שלו ככה בעצם הוא מרכך את הבשר ומעצים את הטעמים שלו.
  • לוקחים חצי מכמות המים שמים בסיר עם המלח סוכר ותערובת התבלינים ומחממים עד שהמלח נמס, לאחר שהמלח נמס מוסיפים את שאר המים ומחכים שהמים יתקררו.
  • שמים את הנתח בקערה או קופסה גדולה שופכים עליו את תערובת המים והתבלינים עד שיכסה את הנתח ומניחים עליו משהו כבד על מנת שלא יצוף, סוגרים ומכניסים למקרר למשך 5-7 ימים.
  • לאחר 5-7 ימים מוציאים את הנתח מהבריין ושוטפים אותו במים.
  • ממלאים מיכל במים שמים את הסו ויד ומפעילים על 60 מעלות.
  • מכניסים את הנתח לשקית וואקום ייעודית לבישול בסו ויד מוואקמים ומכניסים למיכל המים למשך 24 שעות.
  • לאחר שעבר הזמן מוציאים את הנתח מהמים ונותנים לו להתקרר מעט.
  • עכשיו אפשר לפרוס את הנתח דק בכיוון נגד הסיבים ולאכול.

בתאבון

 

 

מוס מוקה עשיר בסו ויד

אז אחרי חיפושים אחר הקינוח המושלם הבנתי שאין משהו יותר מנחם ממוס מוקה עשיר, נימוח וקטיפתי. הטעמים החזקים של האספרסו בשילוב של השוקולד המריר יוצרים

קרא עוד »

חמוצים בסו-ויד

חמוצים: מי שכבר יצא לו להכין חמוצים ביתיים יהיה מוכן להישבע לכם שמדובר ממש בהתמכרות. תהליך ההכנה, הטעם והיופי של הצנצנת בסוף התהליך – כל

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות
דילוג לתוכן