זמן הכנה
40 דקות
זמן בישול
40 דקות
רמת קושי
בינוני
נתח אנטרקוט מידה מדיום עסיסי מבפנים ונמס בפה לצד פוטטו אמיתי
מצרכים:
300 גרם אנטריקוט
מלח פלפל
מצרכים לפוטטו:
קילו תפוחי אדמה
שמן לטיגון
מלח
אופן ההכנה:
מכניסים את הסו וויד לאמבט מים ומכוונים ל 55 מעלות .
מכניסים את הסטייק והתיבול לשקית וואקום ואוטמים.
מכניסים את השקית לאמבט המים החמים למשך 40 דק .
בזמן בישול הסטייק נכין את הצ'יפס.
לחתוך את תפוחי האדמה לרצועות של 2 ס"מ.
להרתיח סיר מים עם 60 גרם מלח ולחכות שהמים יגיעו לרתיחה, לבשל את התפו"א כ 10 דק עד לריכוך ראשוני .
לייבש את התפו"א טוב ולהכניס למקפיא ל 10 דקות .
בזמן שהתפו"א במקפיא מרתיחים שמן.
מוציאים את הציפס מהמקפיא ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב של הצ'יפס .
מוצאים את הציפס לנייר סופג לספיגה מירבית של השמן ובזמן הזה כבר אפשר להוציא את הסטייק מהסו וויד ולתת לו להתקשרר ל10 דק.
לאחר מכן צריבה חזקה על מחבת עם שמן חצי דקה על כל צד
נותנים לנתח לנוח עוד 5 דק ואפשר לפרוס ולאכול לא לשכוח לפרוס נגד הסיבים לקבלת ביס רך ועסיסי.