loader image

חזה עוף עסיסי בשום פפריקה ודבש וסלט חסה רענן

זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול

60 דקות

רמת קושי

בינוני

מתי פעם אחרונה יצא לכם להכין חזה עוף עסיסי ועשיר בטעמים כמו במסעדות?  

בעזרת הטכניקה של הבישול בסו וויד אתה יכול להגיע לתוצאה הרצויה של חזה עוץ עסיסי ומלא טעמים ואפילו לשמר אותו למשך שבוע שלם מבלי לפגוע בעסיסיות שלו. 

מצרכים לחזה עוף: 

2 חזות עוף שלמים יבשים וחצויים 

כף דבש 

כף פפריקה מתוקה 

חצי כפית שמן לטיגון 

חצי כפית פלפל שחור 

חצי כפית מלח 

3 שיני שום כתושות 

 

מצרכים לסלט חסה: 

ראש חסה  

10 עגבניות שרי חצויות 

חצי בצל סגול 

קורט מלח 

קורט פלפל שחור 

2 כפות שמן זית 

חצי לימון 

 

אופן ההכנה : 

מכוונים את מכשיר הסו וויד ל 63 מעלות ומניחים בפיילה עם מים. 

מתבלים את החזות עוף במלח פלפל ופפריקה. 

מורחים בעזרת מברשת את הדבש והשום על החזה עוף. 

מכניסים את החזות עוף לשקית ואקום ואוטמים. 

מוודאים שהמים בטמפרטורה של 63 מעול ומכניסים את שקית הוואקום עם החזה עוף לבישול של שעה . 

בזמן בישול החזה עוף בסו וויד ניכן את הסלט.  

נחתוך את החסה לרצועות, הבצל לחצי ירח והשרי לחציים.  

נכניס את כל הירקות לקערה נוסיף את המלח הפלפל והלימון ונערב בעדינות כדי לא לפגוע בחסה. 

נוסיף את השמן זית ניתן עוד ערבוב קליל והסלט מוכן. 

לאחר שעה מוציאים את החזה עוף מהמים ועכשיו הוא מוכן לאכילה.  

מה שנשאר לעשות זה לצרוב את החזה עול על מחבת רותחת למשך חצי דקה לכל צד לפרוס יפה לסדר על צלחת עם הסלט חסה והנה לכם חזה עוף עסיסי וטעים כמו במסעדות שאתם מכירים. 

אפשר לשמור מנות של חזה עוף לשבוע שלם בשקיות ואקום רק מה שאליכם לעשות זה להכניס את החזה עוף שהוא עוד בשקית הוואקום לתוך מי קרח ישר אחרי הבישול בסו וויד כדי לקרר את המזון ולעצור את בישול.