loader image

פילה בקר

זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול

45 דקות

רמת קושי

קל

כמה פעמים הכנתם פילה והוא יצא בבישול לא אחיד ויבש?  

בעזרת שיטת הבישול בסו ויד תוכלו להכין את הפילה המושלם רך עסיסי ולא יבש בקצוות.

מצרכים: 

4 יחידות פילה בעובי 2.5 ס”מ 

שיני שום 

טימין 

מלח 

פלפל 

שמן זית 

 

אופן ההכנה: 

קחו את הפילה וטבלו אותו עם המלח פלפל והכניסו לשקית וואקום עם מעט שמן זית שום טימין ואיטמו 

תכינו אמבט מים שימו את מכשיר הסו וויד ותכוונו ל 54-60 מעלו ( תלוי במידה הרצויה) 

הכניסו לאמבט המים למשך 45 דקות  

לאחר 45 דק הוציא את הנתח ויבשו אותו בעזרת נייר מומלץ לשמור את הנוזלים והתבלינים שבשקית 

קחו מחבת וחממו אותה שימו קצת שמן ושימו את הפילה הוסיפו את כל הנוזלים והתבלינים מהשקית למחבת וצרבו דקה על כל צד