משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

מוס מוקה עשיר בסו ויד

זמן הכנה

45 דקות

זמן בישול

30 דקות

טמפרטורה

82°C

רמת קושי

קל

אז אחרי חיפושים אחר הקינוח המושלם הבנתי שאין משהו יותר מנחם ממוס מוקה עשיר, נימוח וקטיפתי. הטעמים החזקים של האספרסו בשילוב של השוקולד המריר יוצרים שילוב טעמים עז ומענג שיחולל עושר בבלוטות הטעם שלכם ויגרום לכם לתחושת עונג בחלל הפה והכל בזכות המרקם הקרמי שלו.
קינוח זה אם הוא מוגש בסוף הארוחה או סתם שמתחשק משהו מתוק הוא תמיד ידע לתת לכם תחושה שמגרה את החושים ומשאירה רושם מתמשך לבלוטות הטעם שלכם.
אז בוא תצאו איתי למסע קולינרי אחר אחד הקינוחים היותר מספקים שיש, תפשילו שרוולים ותתחילו לבשל.

מרכיבים:

  • 1/2 כוס אספרסו
  • 3/4 כוס חלב
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 6 חלמונים L
  • 170 גרם שוקולד קצוץ (60% קקאו)
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1/4 כפית מלח דק

אופן הכנה:

  • בסיר בינוני מחממים על אש בינונית את השמנת המתוקה, החלב והאספרסו עד לרתיחה.
  • לאחר הרתיחה מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים בצד ל-15 דק עד שמתקרר.
  • בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים, הסוכר והמלח, תוך כדי ערבוב מוסיפים את תערובת קרם השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים לצינון ל-15 דקות.
  • שמים את כל התערובת בשקיות ואקום מחורצות ואוטמים בעזרת מכונת ואקום.
  • שמים את השקית במיכל מים עם סו ויד שחומם מראש ל- 82 מעלות צלסיוס ל- 30 דקות.
  • לאחר הבישול מוציאים מהשקית מוציאים את התערובת לקערה ומקציפים שהתערובת עוד חמה.
  • מקררים לפחות שעתיים או עד שהמוס מתייצב.
  • כעט ניתן לקשט בקצפת או באבקת קינמון ולאכולבתאבון 🙂

פלאן אגוזי לוז

לפלאן קרמל קיימות מספר גרסאות וצורות הכנה שונות, אם תרצו לפנק את בלוטות הטעם שלכם בסיממפוניה של טעמים עם פלאן אגוזי לוז אז הגעתם למקום

קרא עוד »

רוסטביף

רוסטביף מצרכים: 1.5 קילו שייטל כף וחצי פלפל שחור כף זרעי חרדל חצי כפית זרעי כמון חצי כפית זרעי כוסברה מלח אופן ההכנה: ממלאים מיכל

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות