עוגת שוקולד וקפה בסו ויד

אחד השילובים האהובים עלי זה השילוב בין שוקולד לקפה, המתיקות של השוקולד ביחד עם המרירות של הקפה יוצרים ביחד שילוב טעמים שאין כמותו. אז ישבתי

צלעות טלה עסיסיות בסו ויד

את המתכון הזה רשמתי לקרניבורים שביננו, אלה שאוהבים לתפוס את העצם ביד ולתת ביס בבשר עסיסי ועשיר בטעמים. אם אתם רוצים לפנק את בלוטות הטעם

מוס מוקה עשיר בסו ויד

אז אחרי חיפושים אחר הקינוח המושלם הבנתי שאין משהו יותר מנחם ממוס מוקה עשיר, נימוח וקטיפתי. הטעמים החזקים של האספרסו בשילוב של השוקולד המריר יוצרים

בראד פודינג בסו ויד

החורף הגיע ואיתו גם מנות מנחמות וחמות שגורמות לנו להתגעגע לחורף קריר וכיף, אז למה שלא תפנקו את בלוטות הטעם שלכם בהרמוניה של טעמים מיוחדים

פלאן אגוזי לוז

לפלאן קרמל קיימות מספר גרסאות וצורות הכנה שונות, אם תרצו לפנק את בלוטות הטעם שלכם בסיממפוניה של טעמים עם פלאן אגוזי לוז אז הגעתם למקום

עוף בזיגוג ברביקיו ודבש

בואו נצא להרפתקה קולינרית של פעם בחיים עם מתכון עוף מעורר תאבון המשלב את הדיוק של הבישול בסו ויד יחד עם טעמו העשיר של עישון,

פרגית עסיסית בתיבול לימוני

מי מאיתנו לא אוהב פרגית עוף, אחת הבעיות הגודלות ביותר בהכנת פרגית היא מידת העשייה, דקה של חוסר תשומת לב והיא מתייבשת או שהיא יוצאת

טאקוס בקר עסיסי

מי מאיתנו לא אוהב אוכל מקסיקני, תתכוננו לעלות שלב בעולם האוכל המקסיקני המעורר תאבון. במתכון זה נדריך אתכם באומנות בישול הסו ויד ונבטיח שהבשר יצא

חזה אווז בסו ויד

אם עדיין לא יצא לכם לאכול חזה ברווז בסו ויד אז לא באמת טעמתם חזה ברווז מושלם, כבשר אשר מומלץ לאכול אותו במידת מדיום רייר

גזרים בגלייז מתקתק

סו ויד זו דרך נפלאה לבשל הרבה סוגי מזון ובמיחד ירקות אשר הבישול בסו ויד מפיק מהם את המיטב מבחינת טעם, מרקם וערכים תזונתיים, אבל

פיקניה במעשנה

פיקניה מעושנת זהו אחד הנתחים האהובים בקרב חובבי הבשר המעושן, מתכון זה שמקורו בברזיל לוקח את הנתח האהוב לגבהים חדשים. הנתח הזה ששמו השני הוא

בריסקט מעושן בסו ויד

מי מאיתנו לא אוהב בשר מעושן או לחילופין בשר בסו ויד, לכל שיטת בישול יש את האיחודיות שלה אבל מה קורה ברגע שמשלבים את שני

עוף שלם במעשנה

בעולם הקולינריה, עוף שלם במעשנה הוא דבר ייחודי הנותן טעמים עזים, עמוקים וחדשים לעוף . השילוב בין העוף לבין תהליך העישון, ונותן את הטעמים העשירים,

כנפיים עסיסיות בצ’ילי וחמאה בסו ויד

התכוננו להתפנק עם התפוצצות טעמים מפתה עם המתכון המבעבע שלנו “כנפיים עסיסיות בצ’ילי וחמאה”! המנה מעוררת המאנץ’ הזו תיקח את בלוטות הטעם שלכם למסע בלתי

אסאדו עסיסי במעשנה

לא הרבה יודעים אבל אסאדו היא שיטת צליית בשר המגיעה מדרום אמריקה ולא שם של נתח כמו שהרבה חושבים. בשיטה זו מניחים נתח בשר מעל

איך להכין את הביצה המושלמת

מי מאיתנו לא אוהב ביצים על כל סוגיהם רכה, קשה, חצי רכה וחצי קשה, ממש רכה וכו’. תמיד ראיתי אנשים שנתקלים בקשיים להכין את הביצה

קרם ברולה בסו וויד

קרם ברולה  מצרכים: 500 גרם שמנת מתוקה 80 גרם סוכר קורט מלח 100 גרם חלמון מקל וניל או תמצית וניל סוכר חום אופן הכנה: ממלאים

שום קונפי בסו ויד

קונפי זה שיטת בישול הנקראת בישול בשמן כלומר השמן לא מגיע לרתיחה אלה נשאר בטמפרטורה חמה וככה בעצם הוא מבשל את מה שבתוכו ולא מטגן

המבורגר עסיסי וריבת בצל בסו ויד

המבורגר עסיסי וריבת בצל: אחרי שנים שאני שומע מאנשים שההמבורגר הביתי שלהם תמיד יוצא יבש, לא במידת העשייה הנכונה ולא עסיסי במיוחד,אז החלטתי לעשות ניסיונות

חמוצים בסו-ויד

חמוצים: מי שכבר יצא לו להכין חמוצים ביתיים יהיה מוכן להישבע לכם שמדובר ממש בהתמכרות. תהליך ההכנה, הטעם והיופי של הצנצנת בסוף התהליך – כל

אונטריב בסו ויד מפורק בלחמניה

אונטריב מפורק בלחמניה: מצרכים: נתח אונטריב (קילו וחצי) 4 שיני שום כתושות מלח פלפל רוטב ברביקיו לחמניית המבורגר אופן ההכנה: ממלאים מיכל סו ויד במים,

עוף שלם בסו ויד

עוף שלם בסו ויד מרכיבים: עוף שלם (כ-2 קילו) 1 לימון פרוס 2 כפות דבש או סילאן טימין צ’ילי גרוס 2 שיני שום כתושות מלח

פסטרמה הודו בסו ויד

פסטרמה הודו מי מאיתנו לא אוהב לנשנש נקניקים על כל סוגם בין אם זה פסטרמה הודו נקניק בקר, לאחר שתלמדו את שיטת ההכנה הבאה תפסיקו

קורנדביף בסו ויד

קורנדביף מי מאיתנו לא אוהב לנשנש נקניקים על כל סוגם בין אם זה פסטרמה הודו נקניק בקר, לאחר שתלמדו את שיטת ההכנה הבאה תפסיקו לקנות

הנתח המושלם בעזרת ראב לבשר

מנסים להעשיר את טעם הבשר שלכם? מחפשים איך לגוון את הטעם הרגיל והמוכר של הבשר? קבלו כמה טיפים שימושיים לגבי שימוש בראב וכיצד ניתן לקבל

תירס וחמאה בסו ויד

תירס וחמאה אוהבי תירס ורוצים להכין את התירס המושלם, בעזרת שיטת הבישול בוואקום תוכלו להגיע לתוצאות מדהימות של תירס חם ועסיסי מצופה בחמאה ועישבי תיבול.

פילה בקר בסו ויד

מתכון לפילה בקר בסו ויד כמה פעמים הכנתם פילה והוא יצא בבישול לא אחיד ויבש? בעזרת שיטת הבישול סו ויד תוכלו להכין את הפילה המושלם

אנטרקוט ופוטטו בסו ויד

אנטריקוט ופוטטו נתח אנטרקוט מידה מדיום עסיסי ונמס בפה לצד פוטטוס אמיתי מצרכים לאנטריקוט: 300 גרם אנטריקוט מלח פלפל מצרכים לפוטטו: קילו תפוחי אדמה שמן

רוסטביף

רוסטביף מצרכים: 1.5 קילו שייטל כף וחצי פלפל שחור כף זרעי חרדל חצי כפית זרעי כמון חצי כפית זרעי כוסברה מלח אופן ההכנה: ממלאים מיכל

פריים ריב ופירה חלבי

פריים ריב ופירה חלבי נתח פריים ריב רך ועסיסי מוגש לצד פירה תפוחי אדמה חלק וחלבי. מצרכים לפריים ריב: 2.5 קילו פריים ריב שליש כוס

פיקנייה וסלט ירוקים

פיקנייה וסלט ירוקים נתח פיקנייה עסיסי בתיבול גס מוגש לצד סלט ירוקים עשיר מצרכים לפיקנייה: גוש פיקיניה שלם תערובת תבלינים הכוללת: מלח גס, פפריקה חריפה,

סלמון בזיגוג חרדל ודבש

סלמון בזיגוג חרדל ודבש סלמון רך כמו חמאה מזוגג ברוטב חרדל ודבש מצרכים לסלמון: 4 נתחים של סלמון כ 200 גרם לחתיכה פרוסות לימון מלח

סטייק טונה

סטייק טונה מצרכים: סטייק טונה בעובי 2.5-5 ס”מ מלח פלפ שחור גרוס עשבי תיבול : טימין, פטרוזיליה, שמיר אופן ההכנה : ממלאים מיכל סו ויד