משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

פריים ריב ופירה חלבי

זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול

5 שעות

טמפרטורה

53 מעלות

רמת קושי

בינוני

פריים ריב ופירה חלבי

נתח פריים ריב רך ועסיסי מוגש לצד פירה תפוחי אדמה חלק וחלבי.

מצרכים לפריים ריב:

  • 2.5 קילו פריים ריב
  • שליש כוס פלפל שחור טרי
  • חצי כוס רוזמרין קצוץ דק
  • חצי כוס שום טרי כתוש
  • חצי כוס מלח גס איכותי
  • רבע כוס שמן זית

מצרכים לפירה:

  • קילו תפוחי אדמה
  • 120 מ”ל חלב חמים
  • 150 גרם חמאה חתוך לקוביות
  • 2 כפות מלח

אופן הכנת הפריים ריב:

  • מוציאים את הנתח מהמקרר ומטמפררים אותו לטמפרטורת חדר.
  • בקערה מערבבים את כל המרכיבים ומורחים על הנתח, יש לדאוג שתערובת התבלינים מכסה את כל הנתח שהטעם יחדור לכל הבשר באופן שווה
  • ממלאים מיכל מים, מניחים את הסו ויד ומכוונים ל53 מעלות.
  • מניחים את הנתח בשקית ואקום לסו ויד ואוטמים.
  • מניחים את הנתח במיכל סו ויד מלא במים שהגיע ל 53 מעלות ומבשלים למשך 5 שעות על להגעת הנתח למידת מידיום רייר.
  • לאחר הבישול מוציאים את הנתח מהשקית ומחממים תנור ל 200 מעלות.
  • מניחים במגש ושמים בתנור למשך 20 דק לקבלת השחמה של הנתח.
  • לאחר מכן נותנים לבשר לנוח עשר דקות כדי לתל למיצים להישאר בבשר.
  • הנתח מוכן אפשר לפרוס ולאכול רק לא לשכוח לפרוס נגד הסיבים לקבלת ביס רך וטעים.

אופן הכנת הפירה:

  • מקפלים את תפוחי האדמה ומניחים בסיר עם מים קרים.
  • מוסיפים את המלח מכסים בנייר כסף ומעלים על הגז.
  • לאחר כחצי שעה יש לבדוק את התפוחי אדמה, דוקרים את תפוחי האדמה אם סכין אם אין התנגדות מצד התפוח אדמה שהסכין תעבור בו הוא מוכן.
  • מסננים את התפוחי אדמה.
  • בסיר נפרד מחמים קלות את החלב וכאשר הוא חמים מכניסים את תפוחי האדמה ואתה החמאה הקרה ומתחילים למעוך (אפשר למעוך בעזרת מכשיר ייעודי למעיכת תפוחי אדמה) עד לקבלת קרם אחיד.
  • מוסיפים את החמאה ומערבבים הכל בתנועת קיפול עד שהחמאה נמסה.
  • מתקנים טעמים בעזרת מלח וחמאה והפירה מוכן.

בתאבון

חזה אווז בסו ויד

אם עדיין לא יצא לכם לאכול חזה ברווז בסו ויד אז לא באמת טעמתם חזה ברווז מושלם, כבשר אשר מומלץ לאכול אותו במידת מדיום רייר

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות