את המתכון הזה רשמתי לקרניבורים שביננו, אלה שאוהבים לתפוס את העצם ביד ולתת ביס בבשר עסיסי ועשיר בטעמים.
אם אתם רוצים לפנק את בלוטות הטעם שלכם בביס שישאיר לכם זיכרון טוב אז אתם חייבים להכין את המתכון הזה של הצלעות טלה העסיסיות ביותר שתאכלו.
השילוב של הבשר טלה יחד עם הטימין והרוזמרין יוצרים ביחד שילוב טעמים מיוחד שכל אדם חייב לנסות, אז למה אתם מחכים הפשילו שרוולים ויאלה למטבח.
מרכיבים:
- 4 צלעות טלה
- פלפל שחור גס
- 3 שיני שום כתושות
- עשבי תיבול לפי הטעם (מומלץ רוזמרין וטימין)
אופן הכנה:
- ממלאים מיכל מים, מכניסים אליו את המכשיר סו ויד ומפעילים על 60°C מעלות צלסיוס ל- 60 דקות.
- בזמן שהמים מתחממים מכניסים לשקיות ואקום לבשר את הצלעות טלה, הפלפל שחור גס ואת עשבי התיבול לפי הטעם ואוטמים במכשיר ואקום בייתי.
- לאחר שהמים הגיעו לטמפרטורה הרצויה מכניסים את שקית הואקום למים ומבשלים למשך 60 דקות.
- לאחר שעבר הזמן מוציאים את הצלעות טלה מהשקית ומנגבים אותם בערת נייס סופג.
- בזמן הזה מחממים מחבת עם מעט שמן (עדיפות למחבת מברזל ייצוק), לאחר שהמחבת חמה צורבים את הצלעות כדקה- דקה וחצי מכל צד עד לקבלת צבע עסיסי.
- כעט אפשר לאכול, ניתן להגיש לצד ירקות צלויים בתנור
בתאבון 🙂