משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

חמוצים בסו-ויד

זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול

שעתיים וחצי

טמפרטורה

60 מעלות

רמת קושי

קל

חמוצים:

מי שכבר יצא לו להכין חמוצים ביתיים יהיה מוכן להישבע לכם שמדובר ממש בהתמכרות.

תהליך ההכנה, הטעם והיופי של הצנצנת בסוף התהליך – כל אלו הופכים את ההכנה של חמוצים לתחביב מהנה במיוחד.

כל מי שאוהב חמוצים יודע שהם מעולים גם בתור נשנוש בפני עצמם, גם בתוך כל מיני סוגים של כריכים ועוד.

אם אתם אוהבים להחמיץ ירקות – יכול להיות שתופתעו לגלות שבשיטת סו ויד, הבישול בוואקום, ניתן להכין חמוצים בתוך כמה שעות בודדות, בעוד שהתהליך הקלאסי והמסורתי יכול להמשך מספר ימים, הסו ויד שומר גם על הטריות ותחושת הקראנץ’ הטבעית של הירקות ונותן תוצאה מושלמת בכל פעם.

מצרכים:

  • ירקות להחמצה זה יכול להיות מלפפון בייבי או תערובת ירקות (כרוב, פלפל, כרובית, סלרי, גזר, קולורבי וכל ירק שאתם אוהבים)
  • 800 מ”ל מים
  • 200 מ”ל חומץ 5%
  • 20 גרם מלח
  • 4 שיני שום
  • שמיר
  • כף פלפל אנגלי
  • כף זרעי כוסברה
  • 2 עלי דפנה
  • צ’ילי חריף (לא חובה)

אופן הכנה:

  • ממלאים מיכל לסוויד, מכניסים את הסו ויד ומפעילים על 60 מעלות.
  • לוקחים סיר מניחים על הגז ושופכים את המים, החומץ והמלחת מערבבים עד שהמלח נמס.
  • מכניסים את כל הירקות והתבלינים לצנצנות מייסון ייעודיות לבישול בסו ויד מוסיפים את הנוזל עד שיכסה את כל הירקות, סוגרים עם מכסה ומנערים.
  • מכניסים את הצנצנת למיכל המים למשך שעתיים וחצי.
  • מוצאים את הצנצנת ומניחים על השיש עד שיתקררו.
  • החמוצים מוכנים לאכילה.

בתאבון

תירס וחמאה בסו ויד

תירס וחמאה אוהבי תירס ורוצים להכין את התירס המושלם, בעזרת שיטת הבישול בוואקום תוכלו להגיע לתוצאות מדהימות של תירס חם ועסיסי מצופה בחמאה ועישבי תיבול.

קרא עוד »

שום קונפי בסו ויד

קונפי זה שיטת בישול הנקראת בישול בשמן כלומר השמן לא מגיע לרתיחה אלה נשאר בטמפרטורה חמה וככה בעצם הוא מבשל את מה שבתוכו ולא מטגן

קרא עוד »

עוף שלם במעשנה

בעולם הקולינריה, עוף שלם במעשנה הוא דבר ייחודי הנותן טעמים עזים, עמוקים וחדשים לעוף . השילוב בין העוף לבין תהליך העישון, ונותן את הטעמים העשירים,

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות