משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

אספרגוס שום פרמז’ן ולימון בסו ויד

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

14 דקות

טמפרטורה

85°C

רמת קושי

קל

אחת הבעיות הכי נפוצות שקורות לי זה לגוון בתוספת לצד המנה העיקרית ואני בטוח שזה קורה גם לכם, לרוב אנחנו מכינים דברים נפוצים ושגרתיים כל יום אבל מתישהו זה מתחיל לשעמם ואנחנו רוצים לגוון.
בגלל זה ישבתי וחשבתי על תוספות מענינות, טעימות וקלות להכנה שיכולות להשתלב טוב עם כל מנה עיקרית שתכינו, אז אם תרצו לשפר את הארוחה שלכם עם תוספת מעניינת ולא שגרתית כדי לכם לנסות את האספרגוס שום ופרמז’ן של איטמיט, עם מעט מרכיבים איכותיים והכנה מהירה וקלה אתם יכולים ליצור תוספת שהיא לא רק נראת טוב אלה גם מפוצצת בטעמים עזים שיגרמו לחך שלכם לרצות עוד.

מרכיבים:

  • צרור אספרגוס
  • 4 כפות חמאה ללא מלח
  • מלח גם
  • כף שום כתוש
  • פרמז’ן מגורד
  • חצי לימון

אופן הכנה:

  • ממלאים מיכל במים, מניסים אליו את הסו ויד של איטמיט ומפעילים על 85°C.
  • בזמן שהמים מתחממים מניחים את האספרגוס בשקית ואקום לבישול בשכבה אחת.
  • מוסיפים את החמאה , השום והמלח לשקית ומעסים הכל עד שהכל מעורבב ואוטמים בעזרת מכונת ואקום ביתית
  • כעט מבשלים את האספרגוס במשך 14 דקות.
  • כעט כשהכל מוכן מעבירים את האספרגוס לצלחת, מוסיפים מעט מהנוזל שנצבר בשקית, סוחטים חצי לימון ומגרדים פרמז’ן בנדיבות.

בתאבון 🙂

חזה אווז בסו ויד

אם עדיין לא יצא לכם לאכול חזה ברווז בסו ויד אז לא באמת טעמתם חזה ברווז מושלם, כבשר אשר מומלץ לאכול אותו במידת מדיום רייר

קרא עוד »

פלאן אגוזי לוז

לפלאן קרמל קיימות מספר גרסאות וצורות הכנה שונות, אם תרצו לפנק את בלוטות הטעם שלכם בסיממפוניה של טעמים עם פלאן אגוזי לוז אז הגעתם למקום

קרא עוד »

אסאדו עסיסי במעשנה

לא הרבה יודעים אבל אסאדו היא שיטת צליית בשר המגיעה מדרום אמריקה ולא שם של נתח כמו שהרבה חושבים. בשיטה זו מניחים נתח בשר מעל

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות