משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

כנפיים עסיסיות בצ’ילי וחמאה בסו ויד

זמן הכנה

15 דק

זמן בישול

שעה וחצי

טמפרטורה

70 מעלות

רמת קושי

בינוני

התכוננו להתפנק עם התפוצצות טעמים מפתה עם המתכון המבעבע שלנו “כנפיים עסיסיות בצ’ילי וחמאה”! המנה מעוררת המאנץ’ הזו תיקח את בלוטות הטעם שלכם למסע בלתי נשכח, כאשר כנפי עוף נימוחות ספוגות בזיגוג עשיר וחמאתי עם בעיטה לוהטת של צ’ילי. בין אם אתם מארחים חברים לארוחה לפני המשחק או סתם משתוקקים לפינוק טעים, הכנפיים המענגות האלה יגרמו לכולם להושיט יד לעוד ועוד. אז, הפשילו שרוולים ובואו נצלול לעולם המענג של כנפיים עסיסיות שמביאות את השילוב המושלם של חום וטוב חמאה לשולחן שלכם!

למה לבשל את הכנפיים בסו ויד ולא בשיטות בישול אחרות?
לבישול כנפיים בסו ויד יש היתרון מובהק על פני שיטות בישול אחרות, בישול הכנפיים בטפרטורה מדוייקת למשך זמן גורם לקולגן בעוף להתפרק לאט יותר וכתוצאה מכך העוף יוצא עסיסי ורך יותר ובנוסף זה מונע בישול יתר והתייבשות.
בנוסף בגלל שהכנפיים נמצאות בשקית וואקום אטומה יחד עם התבלינים הם סופגות את הטעמים בצורה יסודית יותר ומספקות חוויה טעימה יותר.

אילו אמצעי בטיחות יש לנקוט בעת בישול עוף בסו ויד?
בטיחות המזון זהו אחד הדברים החשובים בעת בישול בסו ויד, על מנת להבטיח בטיחות במזון יש לבשל את העוף לטמפרטורה פנימית של לפחות 73.9 מעלות צלסיוס בכדי להרוג את כל החיידים והמזיקים הנמצאים בעוף.

האם יש הבדל בזמנים בין בישול כנפיים טריות לבין כנפיים קפואות?
בהחלט שקיים הבדל בין כנפיים טריות לבין כנפיים קפואות מבחינת זמני הבישול, בדרך כלל כנפיים טריות ידרשו זמני בישול קצרים יותר מאשר כנפיים קפואות מכיוון שכנפיים טריות הם כבר נמצאות בטווח הטמפרטורות הרצוי לעומת זאת כנפיים קפואות דורשות זמני בישול ארוכים יותר כדי להבטיח בישול יסודי.
אם משתמשים בכנפיים קפואות מומלץ להוסיף 30-60 דקות לזמן הבישול (הזמן תלוי בכמות הכנפיים) על מנת להגיע לתוצאה הרצויה ולטמפרטורה הפנימים הרצויה.

 

מצרכים:

  • קילו כנפיים
  • מלח
  • פלפל
  • טימין
  • צ’ילי מתוק
  • צ’ילי חריף (אופציונלי)
  • חמאה

 

אופן הכנת הכנפיים:

  1. ממלאים מיכל סו ויד במים (מיכלי סו ויד מגיעים כחלק מערכת סו ויד שלנו) ומכניסים את מכשיר הסו ויד.
  2. מפעילים את הסו ויד על 74 מעלות ונותנים למים להתחמם.
  3. בינתיים לוקחים את הכנפיים מתבלים במלח פלפל וטימין ומכניסים לשקיות ואקום לסו ויד.
  4. אוטמים את שקיות הואקום בעזרת מכונת ואקום ביתית.
  5. מכניסים את הכנפיים למיכל המים לשעה וחצי.
  6. בסיום הזמן מוצאים את הכנפיים למי קרח על מנת להוריד את הטמפרטורה של העוף.

 

אופן הכנת ההרוטב:

  1. לוקחים 100 גרם חמאה ומביאים אותה לטמפרטורת החדר עד שהיא רכה (מומלץ להשתמש במד חום לבישול על מנת להדיע לדיוק מירבי).
  2. לוקחים כוס צ’ילי מתוק וחצי כוס צ’ילי חריף (אופציונלי).
  3. מערבבים את תערובת הצ’ילי עם החמאה עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושי חמאה.

 

  1. מוציאים את הכנפיים ממיכל המים.
  2. לוקחים את הכנפיים ואת הרוטב שמים במחבת על אש בינונית ומערבבים אותם עד שהרוטב עוטף את הכנפיים.
  3. מעבירים לצלחת, ניתן לקשט עם שברי בוטנים ובצל ירוק, בתאבון.

 

פסטרמה הודו בסו ויד

פסטרמה הודו מי מאיתנו לא אוהב לנשנש נקניקים על כל סוגם בין אם זה פסטרמה הודו נקניק בקר, לאחר שתלמדו את שיטת ההכנה הבאה תפסיקו

קרא עוד »

אסאדו עסיסי במעשנה

לא הרבה יודעים אבל אסאדו היא שיטת צליית בשר המגיעה מדרום אמריקה ולא שם של נתח כמו שהרבה חושבים. בשיטה זו מניחים נתח בשר מעל

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות