משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

שום קונפי בסו ויד

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

4 שעות

טמפרטורה

87

רמת קושי

קל

קונפי זה שיטת בישול הנקראת בישול בשמן כלומר השמן לא מגיע לרתיחה אלה נשאר בטמפרטורה חמה וככה בעצם הוא מבשל את מה שבתוכו ולא מטגן אותו ככה.

לחובבי השום כדי לכם להכיר את הדרך הטובה ביותר להכין ולאכול שום, קונפי שום זה בעצם שום שעובר בישול בשמן.

את הקונפי שום אפשר לאכול עם מגוון רחב של דברים  כמו סטייקים, כתוספת להמבורגר, בסלט ,למרוח על לחם ועוד.

בנוסף השמן שבו מתבשל השום יכול לשמש להכנת איולי שום ורטבים נוספים.

שום קונפי:

מצרכים:

  • שום קלוף
  • שמן קנולה
  • עלה טימין

אופן הכנה:

  • ממלאים מיכל מים, מכניסים את הסו ויד ומפעילים על 87 מעלות.
  • לוקחים את השום והטימין ומכניסים לצנצנת ייעודית לבישול בסו ויד .
  • מכסים את השום בשמן קנולה וסוגרים את הצנצנת.
  • מכניסים למיכל המים למשך 4 שעות.
  • לאחר שעבר הזמן מוציאים את הצנצנות מהמים ומניחים על השיש על מנת שיתקרר.
  • עכשיו השום רך ומוכן לאכילה, ניתן לשמור במקרר לתקופת זמן ארוכה כל עוד משאירים את השום בשמן.

בתאבון

 

 

בריסקט מעושן בסו ויד

מי מאיתנו לא אוהב בשר מעושן או לחילופין בשר בסו ויד, לכל שיטת בישול יש את האיחודיות שלה אבל מה קורה ברגע שמשלבים את שני

קרא עוד »

חזה אווז בסו ויד

אם עדיין לא יצא לכם לאכול חזה ברווז בסו ויד אז לא באמת טעמתם חזה ברווז מושלם, כבשר אשר מומלץ לאכול אותו במידת מדיום רייר

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות