משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

סטייק טונה

זמן הכנה

15 דקות

זמן בישול

30-60 דקות

טמפרטורה

40.5-54.5 מעלות

רמת קושי

בינוני

סטייק טונה

מצרכים:

  • סטייק טונה בעובי 2.5-5 ס”מ
  • מלח
  • פלפ שחור גרוס
  • עשבי תיבול : טימין, פטרוזיליה, שמיר

אופן ההכנה :

  • ממלאים מיכל סו ויד במים ומניחים בו את הסו ויד לטמפרטורה הרצויה מופיעה למטה (2.5 ס”מ 30-45 דק, 5 ס”מ 45דק-שעה).
  • מתבלים את הטונה במלח ופלפל.
  • מניחים את הטונה בשקית ואקום ייעודית לסו ויד מוסיפים כפית שמן זית ואת עשבי הטיבול שבחרתם, אוטמים ומשרים לחצי שעה במקרר מקסימום לילה שלם.
  • מניחים את שקית הוואקום עם הטונה באמבט הסו וויד בין חצי שעה לשעה תלוי בעובי הטונה.
  • לאחר הבישול בסו וויד מוציאים את נתח הטונה בזהירות מהשקית ואקום מניחים את מגבת נייר ובעדינות מייבשים את הטונה.

עכשיו אפשר לאכול בשתי דרכים:

1.לצנן את הטונה במקרר ולאכול קר .

2.לצפות את הטונה בפלפל או שומשום שחור או בעשבי טיבול לפי בחירה ולצרוב על מחבת רותחת כחצי דקה על כל צד.

מידות עשיה טונה בסו וויד :

  • 40.5- נא , מומלץ להגיש קר.
  • 43.4 – מבושל אבל לח , מומלץ לצרוב.
  • 46 – בשרי , מומלץ לצרוב.
  • 49 – מוצק שווה לסטייק וול דאן.
  • 54.5 – טונה מתפוררת ויבשה כמו טונה בקופסאת שימורים.

בתאבון

רוסטביף

רוסטביף מצרכים: 1.5 קילו שייטל כף וחצי פלפל שחור כף זרעי חרדל חצי כפית זרעי כמון חצי כפית זרעי כוסברה מלח אופן ההכנה: ממלאים מיכל

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות