משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

אנטרקוט ופוטטו בסו ויד

זמן הכנה

40 דקות

זמן בישול

40 דקות

טמפרטורה

55 מעלות

רמת קושי

בינוני

אנטריקוט ופוטטו

נתח אנטרקוט מידה מדיום עסיסי ונמס בפה לצד פוטטוס אמיתי

מצרכים לאנטריקוט:

  • 300 גרם אנטריקוט
  • מלח פלפל

מצרכים לפוטטו:

  • קילו תפוחי אדמה
  • שמן לטיגון
  • מלח

אופן ההכנה:

  • ממלאים מיכל סו ויד במים, מכניסים את הסו ויד ומכוונים ל55 מעלות .
  • מכניסים את הסטייק והתיבול לשקית וואקום ייעודית לסו ויד ואוטמים.
  • מכניסים את השקית למיכל המים למשך 40 דק .
  • בזמן בישול הסטייק נכין את הצ’יפס.
  • קחו את תפוחי האדמה וחיתכו אותם לרצועות של 2 ס”מ.
  • הרתיחו סיר מים עם 60 גרם מלח, לאחר שהמים רתחו יש לבשל את התפו”א כ 10 דק עד לריכוך ראשוני .
  •  לאחר הבישול הראשוני יש לייבש את התפו”א טוב ולהכניס למקפיא ל 10 דקות .
  • בזמן שהתפו”א במקפיא מרתיחים שמן.
  • מוציאים את תפוחי האדמה מהמקפיא ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב של הצ’יפס .
  • מוצאים את הציפס לנייר סופג לספיגה מירבית של השמן.
  • עכשיו כבר אפשר להוציא את הסטייק מהסו וויד ולתת לו להתקרר ל10 דק.
  • לאחר מכן צורבים אותו צריבה חזקה על מחבת עם שמן חצי דקה על כל צד.
  • נותנים לנתח לנוח עוד 5 דק ואפשר לפרוס ולאכול לא לשכוח לפרוס נגד הסיבים לקבלת ביס רך ועסיסי.

בתאבון

פיקניה במעשנה

פיקניה מעושנת זהו אחד הנתחים האהובים בקרב חובבי הבשר המעושן, מתכון זה שמקורו בברזיל לוקח את הנתח האהוב לגבהים חדשים. הנתח הזה ששמו השני הוא

קרא עוד »

פסטרמה הודו בסו ויד

פסטרמה הודו מי מאיתנו לא אוהב לנשנש נקניקים על כל סוגם בין אם זה פסטרמה הודו נקניק בקר, לאחר שתלמדו את שיטת ההכנה הבאה תפסיקו

קרא עוד »

חזה אווז בסו ויד

אם עדיין לא יצא לכם לאכול חזה ברווז בסו ויד אז לא באמת טעמתם חזה ברווז מושלם, כבשר אשר מומלץ לאכול אותו במידת מדיום רייר

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות