משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

פילה בקר בסו ויד

זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול

45 דקות

טמפרטורה

54-60 מעלות

רמת קושי

קל

מתכון לפילה בקר בסו ויד

כמה פעמים הכנתם פילה והוא יצא בבישול לא אחיד ויבש?

בעזרת שיטת הבישול סו ויד תוכלו להכין את הפילה המושלם רך עסיסי ולא יבש בקצוות.

מצרכים:

  • 4 יחידות פילה בעובי 2.5 ס”מ
  • שיני שום
  • טימין
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית

אופן ההכנה:

  • קחו את הפילה ותבלו אותו עם המלח פלפל והכניסו לשקית ואקום לסו ויד עם מעט שמן זית שום טימין ואיטמו.
  • תכינו מיכל סו ויד מלא במים שימו את מכשיר הסו וויד ותכוונו ל 54-60 מעלות ( תלוי במידה הרצויה ,ניתן לראות בטבלת זמנים לבישול בסו ויד).
  • הכניסו לאמבט המים למשך 45 דקות.
  • לאחר 45 דק הוציא את הנתח ויבשו אותו בעזרת נייר מומלץ לשמור את הנוזלים והתבלינים שבשקית.
  • קחו מחבת וחממו אותה שימו קצת שמן ושימו את הפילה הוסיפו את כל הנוזלים והתבלינים מהשקית למחבת וצרבו דקה על כל צד.
  • הנתח מוכן, עכשיו יש לפרוס נגד כיוון הסיבים ולאכול

בתאבון

 

רוסטביף

רוסטביף מצרכים: 1.5 קילו שייטל כף וחצי פלפל שחור כף זרעי חרדל חצי כפית זרעי כמון חצי כפית זרעי כוסברה מלח אופן ההכנה: ממלאים מיכל

קרא עוד »

פריים ריב ופירה חלבי

פריים ריב ופירה חלבי נתח פריים ריב רך ועסיסי מוגש לצד פירה תפוחי אדמה חלק וחלבי. מצרכים לפריים ריב: 2.5 קילו פריים ריב שליש כוס

קרא עוד »

אנטרקוט ופוטטו בסו ויד

אנטריקוט ופוטטו נתח אנטרקוט מידה מדיום עסיסי ונמס בפה לצד פוטטוס אמיתי מצרכים לאנטריקוט: 300 גרם אנטריקוט מלח פלפל מצרכים לפוטטו: קילו תפוחי אדמה שמן

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות