משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

איך להכין את הביצה המושלמת

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

10-60 דקות

טמפרטורה

ºC90-ºC63

רמת קושי

קל

מי מאיתנו לא אוהב ביצים על כל סוגיהם רכה, קשה, חצי רכה וחצי קשה, ממש רכה וכו’.

תמיד ראיתי אנשים שנתקלים בקשיים להכין את הביצה המושלמת, לא יוצאת במידה הנכונה, רכה מידי, קשה מידי, הקליפה לא מתקלפת כמו שצריך ועוד בעיות, בשביל זה חקרתי את הנושא והגעתי למסקנה שבשביל להגיע לתוצאה מושלמת צריך להשתמש בשיטת בישול הנקראת סו ויד.

סו ויד זו שיטת בישול המאפשרת לבשל בטמפרטורה מדויקת לזמן מדויק וככה תקבלו תמיד את אותה התוצאה שתבחרו לפי הפרמטרים שתזינו במכשיר (זמן וטמפרטורה).

 

ועכשיו לאופן ההכנה:

יש למלא מיכל מים להניח בו את מכשיר הסו ויד ולכוון לטמפרטורה הרצויה, לאחר שהמים בטמפרטורה הרצויה יש להניח את הביצים במיכל (ללא שקית וואקום) ולבשל:

 

ביצה קשה אך לא יבשה מושלמת לסלט ביצים 90ºC למשך 8 דקות.

 

ביצה רכה מושלמת חלבון יציב חלמון נוזלי 75ºC למשך 13 דקות.

 

ביצה חצי רכה חצי קשה 64ºC למשך שעה.

 

ביצה ממש רכה ºC63 למשך שעה.

 

לאחר הבישול יש להוציא את הביצים למי קרח ולתת להם להתקרר לחמש דקות, עכשיו אפשר לקלף ולאכול בתאבון

שום קונפי בסו ויד

קונפי זה שיטת בישול הנקראת בישול בשמן כלומר השמן לא מגיע לרתיחה אלה נשאר בטמפרטורה חמה וככה בעצם הוא מבשל את מה שבתוכו ולא מטגן

קרא עוד »

פיקניה במעשנה

פיקניה מעושנת זהו אחד הנתחים האהובים בקרב חובבי הבשר המעושן, מתכון זה שמקורו בברזיל לוקח את הנתח האהוב לגבהים חדשים. הנתח הזה ששמו השני הוא

קרא עוד »

בריסקט מעושן בסו ויד

מי מאיתנו לא אוהב בשר מעושן או לחילופין בשר בסו ויד, לכל שיטת בישול יש את האיחודיות שלה אבל מה קורה ברגע שמשלבים את שני

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות