משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

קרם ברולה בסו וויד

זמן הכנה

15 דקות

זמן בישול

75 דקות

טמפרטורה

80 מעלות

רמת קושי

בינוני

קרם ברולה

 מצרכים:

  • 500 גרם שמנת מתוקה
  • 80 גרם סוכר
  • קורט מלח
  • 100 גרם חלמון
  • מקל וניל או תמצית וניל
  • סוכר חום

אופן הכנה:

  • ממלאים מיכל סו ויד במים, מכניסים את הסו ויד ומפעילים על 80 מעלות.
  • בקערה גדולה מניחים את החלמונים, הסוכר והמלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה ללא גושים.
  • לאחר מכן מוסיפים את השמנת והוניל וממשיכים לערבב עד לקבלת נוזל אחיד.
  • מסננים את הבלילה על מנת לקבל נוזל חלק ולאחר מכן לחלק לצנצנות מייסון ייעודיות לבישול בסו ויד ,לאטום ולהכניס למיכל המים.
  • מבשלים במשך 75 דקות.
  • לאחר שעבר הזמן מוציאים את הצנצנות מהמים ומניחים על השיש להתקררות ראשונית, אחרי שהתקרר מכניסים למקרר ללפחות שעתיים על מנת שהקרם שהתייצב והתקרר קירור מלא.
  • עכשיו אפשר להוציא מהמקרר לפזר שכבה דקה של סוכר חום ולשרוף עם ברנר עד לקבלת שכבת קרמל קשיחה.

בתאבון

 

גלו עוד מתכוני סו ויד טעימים וקלילים! היכנסו למתכוני איטמיט וספרו לנו איך היה לכם!

אנטרקוט ופוטטו בסו ויד

אנטריקוט ופוטטו נתח אנטרקוט מידה מדיום עסיסי ונמס בפה לצד פוטטוס אמיתי מצרכים לאנטריקוט: 300 גרם אנטריקוט מלח פלפל מצרכים לפוטטו: קילו תפוחי אדמה שמן

קרא עוד »

בריסקט מעושן בסו ויד

מי מאיתנו לא אוהב בשר מעושן או לחילופין בשר בסו ויד, לכל שיטת בישול יש את האיחודיות שלה אבל מה קורה ברגע שמשלבים את שני

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות