משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

עוף שלם בסו ויד

זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול

4 וחצי שעות

טמפרטורה

74 מעלות

רמת קושי

בינוני

עוף שלם בסו ויד

מרכיבים:

  • עוף שלם (כ-2 קילו)
  • 1 לימון פרוס
  • 2 כפות דבש או סילאן
  • טימין
  • צ’ילי גרוס
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

  • ממלאים מיכל סו ויד, מכניסים אליו את הסו ויד ומפעילים ל74 מעלות.
  • לוקחים את העוף, חוצים אותו באמצע ןמשטחים אותו.
  • מעבירים לקערה את העוף, מערבבים עם כל המצרכים ומעסים את העוף (להעדפתכם ניתן להשתמש בראב לבשר).
  • מכניסים את העוף עם כל המרכיבים לשקית וואקום אוטמים ומכניסים לאמבט ל4 שעות.
  • לאחר ארבע שעות מוציאים מהאמבט ומעבירים למי קרח לעצירת הבישול.
  • ברגע שרוצים לאכול מכניסים את העוף לתבנית עם הצד של העור כלפי מעלה מכסים בעזרת נייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לאחר 20 דק מעלים את התנור ל220 מעלות, מסירים את נייר האלומיניום ומשחימים את העוף לעוד 10 דקות.
  • מה שנשאר זה רק להגיש ולאכול.

בתאבון

רוצים לגלות מתכוני סו ויד מעולים נוספים? הקליקו!

 

 

עוף שלם במעשנה

בעולם הקולינריה, עוף שלם במעשנה הוא דבר ייחודי הנותן טעמים עזים, עמוקים וחדשים לעוף . השילוב בין העוף לבין תהליך העישון, ונותן את הטעמים העשירים,

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות