בקר נתח רך
מעלות צלזיוס
מעלות פרנייט
זמן
very rare
50C°
122F°
30-120 דקות
rare
52C°
125.6F°
30-120 דקות
medium-rare
54C°
129.2F°
30-120 דקות
medium
56C°
132.8F°
30-120 דקות
medium-well
60C°
140F°
30-120 דקות
well-done
64C°
147.2F°
30-120 דקות
very well-done
68C°
154.4F°
30-120 דקות
עובי הסטייק
זמן בישול
1.3 ס”מ
30 דק
2 ס”מ
45 דק
2.5 ס”מ
שעה
3.8 ס”מ
שעה וחצי
5 ס”מ
שעתיים
בקר נתח קשה
מעלות צלזיוס
מעלות פרנייט
זמן
rare
56C°
132.8F°
24-48 שעות
medium-rare
58C°
136.4F°
24-48 שעות
medium
60C°
140F°
16-24 שעות
medium-well
70C°
158F°
12-24 שעות
well-done
85C°
185F°
8-16 שעות
צלי בקר
מעלות צלזיוס
מעלות פרנייט
זמן
rare
56C°
132.8F°
7-16 שעות
medium-rare
58C°
136.4F°
7-16 שעות
medium
60C°
140F°
6-14 שעות
medium-well
65C°
149F°
6-14 שעות
well-done
70C°
158F°
5-11 שעות
חזה עוף
מעלות צלזיוס
מעלות פרנייט
זמן
רך ועסיסי
63C°
145F°
45-90 דקות
עסיסי
70C°
158F°
45-90 דקות
עשוי
75C°
167F°
45-90 דקות
עשוי היטב
80C°
176F°
45-90 דקות
עובי העוף
זמן בישול
2.5 ס”מ
45 דק
3.8 ס”מ
90 דק
טלה נתח רך
מעלות צלזיוס
מעלות פרנייט
זמן
רך ועסיסי
60C°
140F°
1.5-2 שעות
טלה בישול ארוך
מעלות צלזיוס
מעלות פרנייט
זמן
רך ועסיסי
60C°
140F°
8-24 שעות
דגים
מעלות צלזיוס
מעלות פרנייט
זמן
בישול עדין
55C°
131F°
35-55 דקות
רך ועסיסי
60C°
140F°
35-55 דקות
עשוי היטב
65C°
149F°
35-55 דקות
משקל הדג
זמן בישול
340 g
35 דק
450 g
40 דק
560 g
55 דק
סלמון
מעלות צלזיוס
מעלות פרנייט
זמן
rare
40C°
104F°
30-60 דק
medium-rare
45C°
113F°
30-60 דק
medium
50C°
122F°
30-60 דק
well
55C°
131F°
30-60 דק
עובי הסלמון
זמן בישול
1.3 ס”מ
30 דק
2.5 ס”מ
40 דק
3.8 ס”מ
60 דק
ביצים
מעלות צלזיוס
מעלות פרנייט
זמן
רכות
90C°
194F°
8 דק
קשות
90C°
194F°
20 דק
פירות
מעלות צלזיוס
מעלות פרנייט
זמן
חמים
68C°
154F°
2-2.5 שעות
רך ומבושל
85C°
185F°
0.5-1.5 שעות
ירקות
מעלות צלזיוס
מעלות פרנייט
זמן
ירוקים
85C°
185F°
5-20 דק
שורש
85C°
185F°
1-3 שעות
המבורגר
מעלות צלזיוס
מעלות פרנייט
זמן
rare
52C°
125.6F°
15-30 דק
medium-rare
56C°
132.8F°
15-30 דק
medium
60C°
140F°
15-30 דק
medium-well
64C°
147.2F°
15-30 דק
well-done
70C°
158F°
15-30 דק
עובי ההמבורגר
זמן בישול
1.3 ס”מ
15 דק
2 ס”מ
22 דק
2.5 ס”מ
30 דק