משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

פלאן אגוזי לוז

זמן הכנה

30 דקות

זמן בישול

שעה וחצי

טמפרטורה

83 מעלות צלסיוס

רמת קושי

בינוני

לפלאן קרמל קיימות מספר גרסאות וצורות הכנה שונות, אם תרצו לפנק את בלוטות הטעם שלכם בסיממפוניה של טעמים עם פלאן אגוזי לוז אז הגעתם למקום הנכון.
היצירת מופת הקולינרית הזאת המשלבת אגוזי לוז וקרמל תרים אתכם לגבהים חדשים בעזרת המרקם האוורירי שלה והטעמים העזים והמדוייקים שיוצרים פיצוץ טעמים בפה.

אז אחרי שגיריתם את בלוטות הטעם שלכם הגיעה שלב ההכנה:

מרכיבים:

לפלאן אגוזי לוז:

  • 397 גרם חלב מרוכז (פחית)
  • 350 גרם חלב
  • 4 ביצים
  • 2 כוסות אגוזי לוז מרוסקים

לקרמל:

  • חצי כוס מים
  • כוס סוכר

אופן הכנה:

לקרמל:

  • מערבבים בסיר קטן את הסוכר והמים עד שזה מגיע לרתיחה.
  • לאחר מכן מנמיחים את האש ומבשלים למשך 7 דקות עד להזהבה של הסוכר
  • מסירים מהאש ומוזגים שכבה דקה לצנצנות מייסון רחבות המיועדות לקינוחים
  • מניחים בצדד עד שיתקרר ללא כיסוי.

לפלאן אגוזי לוז:

  • ממלאים אמבט מים ומפעילים את הסו ויד ל 83 מעלות צלסיוס
  • בינתיים לוקחים קערה שופכים אליה את החלב הרגיל, החלב המרוכז ואגוזי הלוז ומתחילים לערבב
  • תוך כדי ערבוב מוסיפים את הביצים עד שכל הבלילה מעורבבת בצורה אחידה וחלקה.
  • לוקחים את הבלילה ושמים בצנצנות עם הקרמל ואוטמים
  • מכניסים למיכל לבישול של הסו ויד למשך שעה וחצי.

לאחר שעבר שעה וחצי ניתן להוציא את הצנצנות מהסו ויד ולתת להם לנוח ולהתקרר על השיש, כעט בעזרת סכין קטנה מפרידים את הפלאן מהשוליים הופכים לצלחת ונהנים מכל ביס.

בתאבון 🙂

טאקוס בקר עסיסי

מי מאיתנו לא אוהב אוכל מקסיקני, תתכוננו לעלות שלב בעולם האוכל המקסיקני המעורר תאבון. במתכון זה נדריך אתכם באומנות בישול הסו ויד ונבטיח שהבשר יצא

קרא עוד »

אנטרקוט ופוטטו בסו ויד

אנטריקוט ופוטטו נתח אנטרקוט מידה מדיום עסיסי ונמס בפה לצד פוטטוס אמיתי מצרכים לאנטריקוט: 300 גרם אנטריקוט מלח פלפל מצרכים לפוטטו: קילו תפוחי אדמה שמן

קרא עוד »

פיקנייה וסלט ירוקים

פיקנייה וסלט ירוקים נתח פיקנייה עסיסי בתיבול גס מוגש לצד סלט ירוקים עשיר מצרכים לפיקנייה: גוש פיקיניה שלם תערובת תבלינים הכוללת: מלח גס, פפריקה חריפה,

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות