משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

איך להכין את הביצה המושלמת

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

10-60 דקות

טמפרטורה

ºC90-ºC63

רמת קושי

קל

מי מאיתנו לא אוהב ביצים על כל סוגיהם רכה, קשה, חצי רכה וחצי קשה, ממש רכה וכו’.

תמיד ראיתי אנשים שנתקלים בקשיים להכין את הביצה המושלמת, לא יוצאת במידה הנכונה, רכה מידי, קשה מידי, הקליפה לא מתקלפת כמו שצריך ועוד בעיות, בשביל זה חקרתי את הנושא והגעתי למסקנה שבשביל להגיע לתוצאה מושלמת צריך להשתמש בשיטת בישול הנקראת סו ויד.

סו ויד זו שיטת בישול המאפשרת לבשל בטמפרטורה מדויקת לזמן מדויק וככה תקבלו תמיד את אותה התוצאה שתבחרו לפי הפרמטרים שתזינו במכשיר (זמן וטמפרטורה).

 

ועכשיו לאופן ההכנה:

יש למלא מיכל מים להניח בו את מכשיר הסו ויד ולכוון לטמפרטורה הרצויה, לאחר שהמים בטמפרטורה הרצויה יש להניח את הביצים במיכל (ללא שקית וואקום) ולבשל:

 

ביצה קשה אך לא יבשה מושלמת לסלט ביצים 90ºC למשך 8 דקות.

 

ביצה רכה מושלמת חלבון יציב חלמון נוזלי 75ºC למשך 13 דקות.

 

ביצה חצי רכה חצי קשה 64ºC למשך שעה.

 

ביצה ממש רכה ºC63 למשך שעה.

 

לאחר הבישול יש להוציא את הביצים למי קרח ולתת להם להתקרר לחמש דקות, עכשיו אפשר לקלף ולאכול בתאבון

עוף שלם במעשנה

בעולם הקולינריה, עוף שלם במעשנה הוא דבר ייחודי הנותן טעמים עזים, עמוקים וחדשים לעוף . השילוב בין העוף לבין תהליך העישון, ונותן את הטעמים העשירים,

קרא עוד »

חזה אווז בסו ויד

אם עדיין לא יצא לכם לאכול חזה ברווז בסו ויד אז לא באמת טעמתם חזה ברווז מושלם, כבשר אשר מומלץ לאכול אותו במידת מדיום רייר

קרא עוד »

פלאן אגוזי לוז

לפלאן קרמל קיימות מספר גרסאות וצורות הכנה שונות, אם תרצו לפנק את בלוטות הטעם שלכם בסיממפוניה של טעמים עם פלאן אגוזי לוז אז הגעתם למקום

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות