משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

אספרגוס שום פרמז’ן ולימון בסו ויד

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

14 דקות

טמפרטורה

85°C

רמת קושי

קל

אחת הבעיות הכי נפוצות שקורות לי זה לגוון בתוספת לצד המנה העיקרית ואני בטוח שזה קורה גם לכם, לרוב אנחנו מכינים דברים נפוצים ושגרתיים כל יום אבל מתישהו זה מתחיל לשעמם ואנחנו רוצים לגוון.
בגלל זה ישבתי וחשבתי על תוספות מענינות, טעימות וקלות להכנה שיכולות להשתלב טוב עם כל מנה עיקרית שתכינו, אז אם תרצו לשפר את הארוחה שלכם עם תוספת מעניינת ולא שגרתית כדי לכם לנסות את האספרגוס שום ופרמז’ן של איטמיט, עם מעט מרכיבים איכותיים והכנה מהירה וקלה אתם יכולים ליצור תוספת שהיא לא רק נראת טוב אלה גם מפוצצת בטעמים עזים שיגרמו לחך שלכם לרצות עוד.

מרכיבים:

  • צרור אספרגוס
  • 4 כפות חמאה ללא מלח
  • מלח גם
  • כף שום כתוש
  • פרמז’ן מגורד
  • חצי לימון

אופן הכנה:

  • ממלאים מיכל במים, מניסים אליו את הסו ויד של איטמיט ומפעילים על 85°C.
  • בזמן שהמים מתחממים מניחים את האספרגוס בשקית ואקום לבישול בשכבה אחת.
  • מוסיפים את החמאה , השום והמלח לשקית ומעסים הכל עד שהכל מעורבב ואוטמים בעזרת מכונת ואקום ביתית
  • כעט מבשלים את האספרגוס במשך 14 דקות.
  • כעט כשהכל מוכן מעבירים את האספרגוס לצלחת, מוסיפים מעט מהנוזל שנצבר בשקית, סוחטים חצי לימון ומגרדים פרמז’ן בנדיבות.

בתאבון 🙂

עוף שלם במעשנה

בעולם הקולינריה, עוף שלם במעשנה הוא דבר ייחודי הנותן טעמים עזים, עמוקים וחדשים לעוף . השילוב בין העוף לבין תהליך העישון, ונותן את הטעמים העשירים,

קרא עוד »

עוגת שוקולד וקפה בסו ויד

אחד השילובים האהובים עלי זה השילוב בין שוקולד לקפה, המתיקות של השוקולד ביחד עם המרירות של הקפה יוצרים ביחד שילוב טעמים שאין כמותו. אז ישבתי

קרא עוד »