משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

מוס מוקה עשיר בסו ויד

זמן הכנה

45 דקות

זמן בישול

30 דקות

טמפרטורה

82°C

רמת קושי

קל

אז אחרי חיפושים אחר הקינוח המושלם הבנתי שאין משהו יותר מנחם ממוס מוקה עשיר, נימוח וקטיפתי. הטעמים החזקים של האספרסו בשילוב של השוקולד המריר יוצרים שילוב טעמים עז ומענג שיחולל עושר בבלוטות הטעם שלכם ויגרום לכם לתחושת עונג בחלל הפה והכל בזכות המרקם הקרמי שלו.
קינוח זה אם הוא מוגש בסוף הארוחה או סתם שמתחשק משהו מתוק הוא תמיד ידע לתת לכם תחושה שמגרה את החושים ומשאירה רושם מתמשך לבלוטות הטעם שלכם.
אז בוא תצאו איתי למסע קולינרי אחר אחד הקינוחים היותר מספקים שיש, תפשילו שרוולים ותתחילו לבשל.

מרכיבים:

  • 1/2 כוס אספרסו
  • 3/4 כוס חלב
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 6 חלמונים L
  • 170 גרם שוקולד קצוץ (60% קקאו)
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1/4 כפית מלח דק

אופן הכנה:

  • בסיר בינוני מחממים על אש בינונית את השמנת המתוקה, החלב והאספרסו עד לרתיחה.
  • לאחר הרתיחה מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים בצד ל-15 דק עד שמתקרר.
  • בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים, הסוכר והמלח, תוך כדי ערבוב מוסיפים את תערובת קרם השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים לצינון ל-15 דקות.
  • שמים את כל התערובת בשקיות ואקום מחורצות ואוטמים בעזרת מכונת ואקום.
  • שמים את השקית במיכל מים עם סו ויד שחומם מראש ל- 82 מעלות צלסיוס ל- 30 דקות.
  • לאחר הבישול מוציאים מהשקית מוציאים את התערובת לקערה ומקציפים שהתערובת עוד חמה.
  • מקררים לפחות שעתיים או עד שהמוס מתייצב.
  • כעט ניתן לקשט בקצפת או באבקת קינמון ולאכולבתאבון 🙂

פילה בקר בסו ויד

מתכון לפילה בקר בסו ויד כמה פעמים הכנתם פילה והוא יצא בבישול לא אחיד ויבש? בעזרת שיטת הבישול סו ויד תוכלו להכין את הפילה המושלם

קרא עוד »

עוף שלם במעשנה

בעולם הקולינריה, עוף שלם במעשנה הוא דבר ייחודי הנותן טעמים עזים, עמוקים וחדשים לעוף . השילוב בין העוף לבין תהליך העישון, ונותן את הטעמים העשירים,

קרא עוד »

אסאדו עסיסי במעשנה

לא הרבה יודעים אבל אסאדו היא שיטת צליית בשר המגיעה מדרום אמריקה ולא שם של נתח כמו שהרבה חושבים. בשיטה זו מניחים נתח בשר מעל

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות