משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

חזה אווז בסו ויד

זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול

3 שעות

טמפרטורה

57 מעלות צלסיוס

רמת קושי

קל

אם עדיין לא יצא לכם לאכול חזה ברווז בסו ויד אז לא באמת טעמתם חזה ברווז מושלם, כבשר אשר מומלץ לאכול אותו במידת מדיום רייר חזה ברווז מהווה מועמד אידיאלי לבישול בסו ויד, על ידי בישולו בטמפרטורה מדוייקת של 57 מעלות צלסיוס למשך כשלוש שעות חלק גדול מהשומן מתחיל להתרכך בעוד שהחלבונים מתחילים להתייצב מה ששומר על פריכות וצורת הגשה יפה מבלי להתכווץ כאשר מניחים אותו על המחבת לפני ההגשה.

עובי העור נורא חשוב בברווז מכיוון שגם לאחר הבישול בסו ויד ניתן להפוך אותו לקריספי וגם העור משמש כמבודד ומונע מהבשר לקבל צבע נוסף וככה הוא שומר על מרקם רך ועסיסי במיוחד והוא מבושל בצורה אחידה עם עור פריך במיוחד.

לקבלת תוצאה טובה יותר אני ממליץ להשתמש בראב לבשר אהוב ולהשאיר את הברווז במקרר ללא כיסוי למשך הלילה כדי לתת לטעמים לחדור לברווז ולהפוך את המנה מטובה למושלמת.

אז למה לבשל ברווז דווקא בסו ויד?

  • ברווז מומלץ להגיש במידת עשייה מדיום רייר ובעזרת סו ויד ניתן להגיע לתוצאה מושלמת ולבישול בצורה אחידה.
  • בעזרת בישול בסו ויד העור של הברווז יתחיל להתבשל ויהיה יותר קל להפוך אותו לקריספי מבלי לפחד לעבור את מידת העשיה הרצויה.

מרכיבים:

  • 4 חתיכות חזה ברווז כ 150 גרם כל חתיכה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • ראב לבשר לבחירתכם (אופציונלי)

אופן ההכנה:

  • מלאו מיכל סו ויד במים הכניסו את המכשיר סו ויד והפעילו על 57 מעלות צלסיוס למשך שעתיים.
  • עד שהמים מתחממים קחו את החזה ברווז תטבלו במלח, פלפל ותבלינים לבחירתכם.
  • הכניסו את הברווז לשקיות ואקום לבשר איטמו בעזרת מכונת וואקום והכניסו למיכל סו ויד.
  • לאחר שהסתיים הבישול בסו ויד יש להוציא את הברווז מהשקית ואקום ולייבש אותו היטב.
  • עכשיו יש לקחת מחבת מברזל ייצוק (לא חובה ברזל ייצוק אבל התוצאה תצא טובה יותר) מניחים על אש גבוהה עד שהיא רותחת ומניחים את הברווז על הצד של העור למשך כ 3 דקות על שהוא מקבל צבע זהוב ופריכות (יש ללחוץ על הברווז במשך הבישול על מנת שכל העור יגע במחבת), לאחר מכן יש להפוך את הברווז לצד השני למשך חצי דקה ולהוריד מהמחבת.
  • הברווז מוכן, עכשיו מעבירים אותו לצלחת עם נייר סופג ונותנים לו לנוח 5 דקות.
  • לאחר 5 דקות ניתן לפרוס ולאכול.

בתאבון:)

 

עוף שלם במעשנה

בעולם הקולינריה, עוף שלם במעשנה הוא דבר ייחודי הנותן טעמים עזים, עמוקים וחדשים לעוף . השילוב בין העוף לבין תהליך העישון, ונותן את הטעמים העשירים,

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות