סלמון בזיגוג חרדל ודבש

זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול

45 דקות

טמפרטורה

52 מעלות

רמת קושי

בינוני

סלמון בזיגוג חרדל ודבש

סלמון רך כמו חמאה מזוגג ברוטב חרדל ודבש

מצרכים לסלמון:

  • 4 נתחים של סלמון כ 200 גרם לחתיכה
  • פרוסות לימון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן זית

מצרכים לרוטב חרדל ודבש:

  • 30 גרם אבקת חרדל
  • 2 כפות חומץ בן יין לבן
  • 200 גרם דבש

אופן הכנת הלסמון:

  • ממלאים מיכל במים מניחים את הסו ויד ומפעילים עח 52 מעלות.
  • מניסים את הסלמון, הלימון, התבלינים ושמן זית בתוך שקית ואקום ייעודית לסו ויד ואוטמים.
  • מכניסים לבישול בסו וויד למשך 45 דקות.
  • לאחר 45 דקות מוציאים מהשקית נותנים לסלמון לנוח חמש דקות.
  • מחממים מחבת ושמים מעט שמן זית ונותנים צריבה חזקה לסלמון למשך חצי דקה כל צד והסלמון מוכן.
  • מניחים יפה על צלחת מזלפים מעט רוטב מעל הסלמון והנה לכם סלמון עסיסי בזיגוג חרדל ודבש.

אופן הכנת הרוטב:

  • לוקחים קערה ושמים את אבקת החרדל והחומץ.
  • מערבבים על למרקם אחיד.
  • מוסיפים את הדבש וממשיכים לערבב על לקבלת רוטב אחיד ללא גושים.

בתאבון

פילה בקר

פילה בקר כמה פעמים הכנתם פילה והוא יצא בבישול לא אחיד ויבש? בעזרת שיטת הבישול בסו ויד תוכלו להכין את הפילה המושלם רך עסיסי ולא

קרא עוד »

פריים ריב ופירה חלבי

פריים ריב ופירה חלבי נתח פריים ריב רך ועסיסי מוגש לצד פירה תפוחי אדמה חלק וחלבי. מצרכים לפריים ריב: 2.5 קילו פריים ריב שליש כוס

קרא עוד »

רוסטביף

רוסטביף מצרכים: 1.5 קילו שייטל כף וחצי פלפל שחור כף זרעי חרדל חצי כפית זרעי כמון חצי כפית זרעי כוסברה מלח אופן ההכנה: ממלאים מיכל

קרא עוד »