סלמון בזיגוג חרדל ודבש

זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול

45 דקות

רמת קושי

בינוני

סלמון רך כמו חמאה מזוגג ברוטב חרדל ודבש

 

מצרכים לסלמון:

4 נתחים של סלמון כ 200 גרם לחתיכה

פרוסות לימון

מלח

פלפל שחור

שמן זית

מצרכים לרוטב חרדל ודבש:

30 גרם אבקת חרדל

2 כפות חומץ בן יין לבן

200 גרם דבש

 

אופן הכנה:

מניחים את הסו וויד באמבט מים ומכונים ל 52 מעלות.

מניחים את הסלמון בתוך שקית ואקום ומכניסים את כל המרכיבים לשקית וקצת שמן זית.

מכניסים לבישול בסו וויד למשך 45 דקות.

בזמן שהסלמון באמבט מים נכין את הרוטב.

שמים את אבקת החרדל והחומץ בקערה וטורפים עד לקבלת מרקם אחיד.

מוסיפים את הדבש וממשיכים לטרוף עד לקבלת מרקם אחיד.

לאחר מכן מוציאים מהשקית נותנים לסלמון לנוח חמש דקות.

צריבה של הסלמון על מחבת חמה עם שמן למשך חצי דקה כל צד והסלמון מוכן.

מניחים יפה על צלחת מזלפים מעט רוטב מעל הסלמון והנה לכם סלמון עסיסי בזיגוג חרדל ודבש

 

תירס וחמאה

זמן הכנה 5 דקות זמן בישול 30 דקות רמת קושי קל אוהבי תירס ורוצים להכין את התירס המושלם, בעזרת שיטת הבישול בוואקום תוכלו להגיע לתוצאות

קרא עוד »

פילה בקר

זמן הכנה 10 דקות זמן בישול 45 דקות רמת קושי קל כמה פעמים הכנתם פילה והוא יצא בבישול לא אחיד ויבש? בעזרת שיטת הבישול בסו

קרא עוד »

אנטרקוט ופוטטו

זמן הכנה 40 דקות זמן בישול 40 דקות רמת קושי בינוני נתח אנטרקוט מידה מדיום עסיסי ונמס בפה לצד פוטטוס אמיתי רמת קושי: בינוני זמן

קרא עוד »