משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

סלמון בזיגוג חרדל ודבש

זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול

45 דקות

טמפרטורה

52 מעלות

רמת קושי

בינוני

סלמון בזיגוג חרדל ודבש

סלמון רך כמו חמאה מזוגג ברוטב חרדל ודבש

מצרכים לסלמון:

  • 4 נתחים של סלמון כ 200 גרם לחתיכה
  • פרוסות לימון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן זית

מצרכים לרוטב חרדל ודבש:

  • 30 גרם אבקת חרדל
  • 2 כפות חומץ בן יין לבן
  • 200 גרם דבש

אופן הכנת הלסמון:

  • ממלאים מיכל סו ויד במים מניחים את הסו ויד ומפעילים עח 52 מעלות.
  • מניסים את הסלמון, הלימון, התבלינים ושמן זית בתוך שקית ואקום לסו ויד  ואוטמים.
  • מכניסים לבישול סו וויד למשך 45 דקות.
  • לאחר 45 דקות מוציאים מהשקית נותנים לסלמון לנוח חמש דקות.
  • מחממים מחבת ושמים מעט שמן זית ונותנים צריבה חזקה לסלמון למשך חצי דקה כל צד והסלמון מוכן.
  • מניחים יפה על צלחת מזלפים מעט רוטב מעל הסלמון והנה לכם סלמון עסיסי בזיגוג חרדל ודבש.

אופן הכנת הרוטב:

  • לוקחים קערה ושמים את אבקת החרדל והחומץ.
  • מערבבים על למרקם אחיד.
  • מוסיפים את הדבש וממשיכים לערבב על לקבלת רוטב אחיד ללא גושים.

בתאבון

שום קונפי בסו ויד

קונפי זה שיטת בישול הנקראת בישול בשמן כלומר השמן לא מגיע לרתיחה אלה נשאר בטמפרטורה חמה וככה בעצם הוא מבשל את מה שבתוכו ולא מטגן

קרא עוד »

עוגת שוקולד וקפה בסו ויד

אחד השילובים האהובים עלי זה השילוב בין שוקולד לקפה, המתיקות של השוקולד ביחד עם המרירות של הקפה יוצרים ביחד שילוב טעמים שאין כמותו. אז ישבתי

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות
דילוג לתוכן