תירס וחמאה
אוהבי תירס ורוצים להכין את התירס המושלם, בעזרת שיטת הבישול בוואקום תוכלו להגיע לתוצאות מדהימות של תירס חם ועסיסי מצופה בחמאה ועישבי תיבול.
מרכיבים:
- תירס
- מלח
- 50 גרם חמאה
- עשבי תיבול (מומלץ)
אופן הכנה:
- ממלאים אמבט מים מניחים את הסו וויד ומכוונים ל 83 מעלות.
- הכניסו את התירס החמאה ועשבי התיבול(לא חובה) לשקית וואקום ייעודית לסו ויד ואיטמו.
- הכניסו למיכל סו ויד מלא מים ובשלו 30 דקות.
- לאחר 30 דקות התירס מוכן ואפשר להוציא ולאכול
בתאבון