משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

סלמון בזיגוג חרדל ודבש

זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול

45 דקות

טמפרטורה

52 מעלות

רמת קושי

בינוני

סלמון בזיגוג חרדל ודבש

סלמון רך כמו חמאה מזוגג ברוטב חרדל ודבש

מצרכים לסלמון:

  • 4 נתחים של סלמון כ 200 גרם לחתיכה
  • פרוסות לימון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן זית

מצרכים לרוטב חרדל ודבש:

  • 30 גרם אבקת חרדל
  • 2 כפות חומץ בן יין לבן
  • 200 גרם דבש

אופן הכנת הלסמון:

  • ממלאים מיכל סו ויד במים מניחים את הסו ויד ומפעילים עח 52 מעלות.
  • מניסים את הסלמון, הלימון, התבלינים ושמן זית בתוך שקית ואקום לסו ויד  ואוטמים.
  • מכניסים לבישול סו וויד למשך 45 דקות.
  • לאחר 45 דקות מוציאים מהשקית נותנים לסלמון לנוח חמש דקות.
  • מחממים מחבת ושמים מעט שמן זית ונותנים צריבה חזקה לסלמון למשך חצי דקה כל צד והסלמון מוכן.
  • מניחים יפה על צלחת מזלפים מעט רוטב מעל הסלמון והנה לכם סלמון עסיסי בזיגוג חרדל ודבש.

אופן הכנת הרוטב:

  • לוקחים קערה ושמים את אבקת החרדל והחומץ.
  • מערבבים על למרקם אחיד.
  • מוסיפים את הדבש וממשיכים לערבב על לקבלת רוטב אחיד ללא גושים.

בתאבון

עוף שלם במעשנה

בעולם הקולינריה, עוף שלם במעשנה הוא דבר ייחודי הנותן טעמים עזים, עמוקים וחדשים לעוף . השילוב בין העוף לבין תהליך העישון, ונותן את הטעמים העשירים,

קרא עוד »

בראד פודינג בסו ויד

החורף הגיע ואיתו גם מנות מנחמות וחמות שגורמות לנו להתגעגע לחורף קריר וכיף, אז למה שלא תפנקו את בלוטות הטעם שלכם בהרמוניה של טעמים מיוחדים

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות