משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

שום קונפי בסו ויד

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

4 שעות

טמפרטורה

87

רמת קושי

קל

קונפי זה שיטת בישול הנקראת בישול בשמן כלומר השמן לא מגיע לרתיחה אלה נשאר בטמפרטורה חמה וככה בעצם הוא מבשל את מה שבתוכו ולא מטגן אותו ככה.

לחובבי השום כדי לכם להכיר את הדרך הטובה ביותר להכין ולאכול שום, קונפי שום זה בעצם שום שעובר בישול בשמן.

את הקונפי שום אפשר לאכול עם מגוון רחב של דברים  כמו סטייקים, כתוספת להמבורגר, בסלט ,למרוח על לחם ועוד.

בנוסף השמן שבו מתבשל השום יכול לשמש להכנת איולי שום ורטבים נוספים.

שום קונפי:

מצרכים:

  • שום קלוף
  • שמן קנולה
  • עלה טימין

אופן הכנה:

  • ממלאים מיכל מים, מכניסים את הסו ויד ומפעילים על 87 מעלות.
  • לוקחים את השום והטימין ומכניסים לצנצנת ייעודית לבישול בסו ויד .
  • מכסים את השום בשמן קנולה וסוגרים את הצנצנת.
  • מכניסים למיכל המים למשך 4 שעות.
  • לאחר שעבר הזמן מוציאים את הצנצנות מהמים ומניחים על השיש על מנת שיתקרר.
  • עכשיו השום רך ומוכן לאכילה, ניתן לשמור במקרר לתקופת זמן ארוכה כל עוד משאירים את השום בשמן.

בתאבון

 

 

פריים ריב ופירה חלבי

פריים ריב ופירה חלבי נתח פריים ריב רך ועסיסי מוגש לצד פירה תפוחי אדמה חלק וחלבי. מצרכים לפריים ריב: 2.5 קילו פריים ריב שליש כוס

קרא עוד »

אסאדו עסיסי במעשנה

לא הרבה יודעים אבל אסאדו היא שיטת צליית בשר המגיעה מדרום אמריקה ולא שם של נתח כמו שהרבה חושבים. בשיטה זו מניחים נתח בשר מעל

קרא עוד »

מוס מוקה עשיר בסו ויד

אז אחרי חיפושים אחר הקינוח המושלם הבנתי שאין משהו יותר מנחם ממוס מוקה עשיר, נימוח וקטיפתי. הטעמים החזקים של האספרסו בשילוב של השוקולד המריר יוצרים

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות