משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

טאקוס בקר עסיסי

זמן הכנה

30 דקות

זמן בישול

4-6 שעות

טמפרטורה

57 מעלות צלסיוס

רמת קושי

בינוני

מי מאיתנו לא אוהב אוכל מקסיקני, תתכוננו לעלות שלב בעולם האוכל המקסיקני המעורר תאבון.
במתכון זה נדריך אתכם באומנות בישול הסו ויד ונבטיח שהבשר יצא רך, עסיסי וטעים באמצעות סטייק פלאנק ותערובת תבלינים עשירה המכילה שום, כמון, פפריקה מעושנת ואבקת צ’ילי ניצור סימפוניה של טעמים שתשחק בבלוטות הטעם שלכם.
בין אם אתם מארחים ערב טאקו עם חברים או אם אתם חושקים בארוחה איכותית של מסעדה בבית מתכון זה ישביעו את התשוקה שלכם לאוכל מקסיקני ואף ישאירו טעם של עוד.
תתכוננו להתמכר לחווית הטאקו האולטימטיבית, טעימה, עסיסית ומלאת טעמים.

מרכיבים לבשר:

  • 600-700 גרם פלאנק סטייק
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 כפיות כמון טחון
  • 2 כפיות פפריקה מעושנת
  • 1 כפית אבקת צ’ילי
  • מלח ופלפל לפי הטעם

מרכיבים לטאקו:

  • 8 טורטיות טאקו קטנות
  • חסה קצוצה
  •  עגבניות חתוכות לקוביות
  • בצל חתוך לקוביות
  • גבינת צ’דר מגוררת
  • שמנת חמוצה
  • עלי כוסברה טריים
  • פלחי לימון

אופן ההכנה:

  • מלאו מיכל סו ויד הכניסו אליו את מכשיר הסו ויד והפעילו על 57 מעלות צלסיוס למידה מדיום או לטמפרטורה למידת העשיה הרצויה עליכם.
  • לוקחים את נתח הפלאנק מניחים בקערה ומוסיפים שום כתוש, כמון טחון, פפריקה מעושנת, אבקת צ’ילי, מלח, פלפל ושמן זית.
  • מערבבים הכל ביחד עד שכל הנתח עטוף בתערובת תבלינים.
  • מניחים את הנתח בשקיות ואקום לבשר ואוטמים בעזרת מכונת ואקום ביתי.
  • מכניסים את השקית עם הבשר למיכל המים ל 4-6 שעות תלוי בעובי הסטייק, זמן בישול ארוך יותר מאפשר לקולוגן שבבשר להתפרק והתוצאה רכה וטעימה יותר.
  • לאחר עבר הזמן מוציאים את הנתח מהשקית מייבשים אותו בעזרת נייר סופג ונותנים לו צריבה של כדקה מכל צד לקבלת צבע עסיסי, מוציאים מהמחבת ונותנים לו לנוח מספר דקות לפני הפריסה.
  • בינתיים מכינים קערות עם כל התוספות האהובות ומחממים את הטאקו מעט.
  • עכשיו כל אחד יכול להרכיב לעצמו את הטאקו בדרך האהובה עליו עם התוספות שהוא אוהב

בתאבון 🙂

 

 

מוס מוקה עשיר בסו ויד

אז אחרי חיפושים אחר הקינוח המושלם הבנתי שאין משהו יותר מנחם ממוס מוקה עשיר, נימוח וקטיפתי. הטעמים החזקים של האספרסו בשילוב של השוקולד המריר יוצרים

קרא עוד »

צלעות טלה עסיסיות בסו ויד

צלעות טלה הן מנה אלגנטית ועשירה בטעמים, והכנתן בשיטת הסו ויד מבטיחה תוצאה מושלמת בכל פעם. בשיטה זו, הבשר מתבשל באיטיות ובאחידות, שומר על עסיסיותו

קרא עוד »

קרם ברולה בסו וויד

קרם ברולה  מצרכים: 500 גרם שמנת מתוקה 80 גרם סוכר קורט מלח 100 גרם חלמון מקל וניל או תמצית וניל סוכר חום אופן הכנה: ממלאים

קרא עוד »