משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

רוסטביף

זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול

7 שעות

טמפרטורה

56 מעלות

רמת קושי

בינוני

רוסטביף

מצרכים:

  • 1.5 קילו שייטל
  • כף וחצי פלפל שחור
  • כף זרעי חרדל
  • חצי כפית זרעי כמון
  • חצי כפית זרעי כוסברה
  • מלח

אופן ההכנה:

  • ממלאים מיכל סו ויד מים,ושמים בו את הסו ויד ומכוונים ל 56 מעלות.
  • מתבלים את הנתח ומכניסים לשקית ואקום ייעודית לסו ויד ואוטמים.
  • מכניסים את הנתח למיכל המים ומבשלים למשך 7 שעות.
  • לאחר שיצא מהבישול מוציאים משקית הואקום ונותנים צריבה חזקה על הצד עם השומן, לאחר מכן עוד צריבה של דקה על הצד השני.
  • נותנים לנחת שעה לנוח עד שיתקרר.
  • פורסים דק ואוכלים לא לשכוח לפרוס נגד הסיבים לקבלת ביס רך וטעים.

בתאבון