משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

רוסטביף

זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול

7 שעות

טמפרטורה

56 מעלות

רמת קושי

בינוני

רוסטביף

מצרכים:

  • 1.5 קילו שייטל
  • כף וחצי פלפל שחור
  • כף זרעי חרדל
  • חצי כפית זרעי כמון
  • חצי כפית זרעי כוסברה
  • מלח

אופן ההכנה:

  • ממלאים מיכל סו ויד מים,ושמים בו את הסו ויד ומכוונים ל 56 מעלות.
  • מתבלים את הנתח ומכניסים לשקית ואקום ייעודית לסו ויד ואוטמים.
  • מכניסים את הנתח למיכל המים ומבשלים למשך 7 שעות.
  • לאחר שיצא מהבישול מוציאים משקית הואקום ונותנים צריבה חזקה על הצד עם השומן, לאחר מכן עוד צריבה של דקה על הצד השני.
  • נותנים לנחת שעה לנוח עד שיתקרר.
  • פורסים דק ואוכלים לא לשכוח לפרוס נגד הסיבים לקבלת ביס רך וטעים.

בתאבון

חמוצים בסו-ויד

חמוצים: מי שכבר יצא לו להכין חמוצים ביתיים יהיה מוכן להישבע לכם שמדובר ממש בהתמכרות. תהליך ההכנה, הטעם והיופי של הצנצנת בסוף התהליך – כל

קרא עוד »

תירס וחמאה בסו ויד

תירס וחמאה אוהבי תירס ורוצים להכין את התירס המושלם, בעזרת שיטת הבישול בוואקום תוכלו להגיע לתוצאות מדהימות של תירס חם ועסיסי מצופה בחמאה ועישבי תיבול.

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות
דילוג לתוכן