רוסטביף
מצרכים:
- 1.5 קילו שייטל
- כף וחצי פלפל שחור
- כף זרעי חרדל
- חצי כפית זרעי כמון
- חצי כפית זרעי כוסברה
- מלח
אופן ההכנה:
- ממלאים מיכל סו ויד מים,ושמים בו את הסו ויד ומכוונים ל 56 מעלות.
- מתבלים את הנתח ומכניסים לשקית ואקום ייעודית לסו ויד ואוטמים.
- מכניסים את הנתח למיכל המים ומבשלים למשך 7 שעות.
- לאחר שיצא מהבישול מוציאים משקית הואקום ונותנים צריבה חזקה על הצד עם השומן, לאחר מכן עוד צריבה של דקה על הצד השני.
- נותנים לנחת שעה לנוח עד שיתקרר.
- פורסים דק ואוכלים לא לשכוח לפרוס נגד הסיבים לקבלת ביס רך וטעים.
בתאבון