זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול

7 שעות

רמת קושי

בינוני

מצרכים:

1.5 קילו שייטל

כף וחצי פלפל שחור

כף זרעי חרדל

חצי כפית זרעי כמון

חצי כפית זרעי כוסברה

מלח


אופן ההכנה:

ממלאים אמבט מים לסו וויד מניחים את הסו וויד ומכוונים ל 56 מעלות

מתבלים את הנתח ומכניסים לשקית ואקום ואוטמים

מבשלים בסו וויד למשך 7 שעות

לאחר שיצא מהבישול מוציאים משקית הואקום ונותנים צריבה חזקה על הצד עם השומן ולאחר מכן עוד צריבה של דקה על הצד השני

נותנים לנחת שעה לנוח

פורסים דק ואוכלים לא לשכוח לפרוס נגד הסיבים לקבלת ביס רך וטעים

תירס וחמאה

זמן הכנה 5 דקות זמן בישול 30 דקות רמת קושי קל אוהבי תירס ורוצים להכין את התירס המושלם, בעזרת שיטת הבישול בוואקום תוכלו להגיע לתוצאות

קרא עוד »

פילה בקר

זמן הכנה 10 דקות זמן בישול 45 דקות רמת קושי קל כמה פעמים הכנתם פילה והוא יצא בבישול לא אחיד ויבש? בעזרת שיטת הבישול בסו

קרא עוד »

אנטרקוט ופוטטו

זמן הכנה 40 דקות זמן בישול 40 דקות רמת קושי בינוני נתח אנטרקוט מידה מדיום עסיסי ונמס בפה לצד פוטטוס אמיתי רמת קושי: בינוני זמן

קרא עוד »