משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

רוסטביף

זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול

7 שעות

טמפרטורה

56 מעלות

רמת קושי

בינוני

רוסטביף

מצרכים:

  • 1.5 קילו שייטל
  • כף וחצי פלפל שחור
  • כף זרעי חרדל
  • חצי כפית זרעי כמון
  • חצי כפית זרעי כוסברה
  • מלח

אופן ההכנה:

  • ממלאים מיכל סו ויד מים,ושמים בו את הסו ויד ומכוונים ל 56 מעלות.
  • מתבלים את הנתח ומכניסים לשקית ואקום ייעודית לסו ויד ואוטמים.
  • מכניסים את הנתח למיכל המים ומבשלים למשך 7 שעות.
  • לאחר שיצא מהבישול מוציאים משקית הואקום ונותנים צריבה חזקה על הצד עם השומן, לאחר מכן עוד צריבה של דקה על הצד השני.
  • נותנים לנחת שעה לנוח עד שיתקרר.
  • פורסים דק ואוכלים לא לשכוח לפרוס נגד הסיבים לקבלת ביס רך וטעים.

בתאבון

אנטרקוט ופוטטו בסו ויד

אנטריקוט ופוטטו נתח אנטרקוט מידה מדיום עסיסי ונמס בפה לצד פוטטוס אמיתי מצרכים לאנטריקוט: 300 גרם אנטריקוט מלח פלפל מצרכים לפוטטו: קילו תפוחי אדמה שמן

קרא עוד »

קורנדביף בסו ויד

קורנדביף מי מאיתנו לא אוהב לנשנש נקניקים על כל סוגם בין אם זה פסטרמה הודו נקניק בקר, לאחר שתלמדו את שיטת ההכנה הבאה תפסיקו לקנות

קרא עוד »