משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

רוסטביף

זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול

7 שעות

טמפרטורה

56 מעלות

רמת קושי

בינוני

רוסטביף

מצרכים:

  • 1.5 קילו שייטל
  • כף וחצי פלפל שחור
  • כף זרעי חרדל
  • חצי כפית זרעי כמון
  • חצי כפית זרעי כוסברה
  • מלח

אופן ההכנה:

  • ממלאים מיכל סו ויד מים,ושמים בו את הסו ויד ומכוונים ל 56 מעלות.
  • מתבלים את הנתח ומכניסים לשקית ואקום ייעודית לסו ויד ואוטמים.
  • מכניסים את הנתח למיכל המים ומבשלים למשך 7 שעות.
  • לאחר שיצא מהבישול מוציאים משקית הואקום ונותנים צריבה חזקה על הצד עם השומן, לאחר מכן עוד צריבה של דקה על הצד השני.
  • נותנים לנחת שעה לנוח עד שיתקרר.
  • פורסים דק ואוכלים לא לשכוח לפרוס נגד הסיבים לקבלת ביס רך וטעים.

בתאבון

שום קונפי בסו ויד

קונפי זה שיטת בישול הנקראת בישול בשמן כלומר השמן לא מגיע לרתיחה אלה נשאר בטמפרטורה חמה וככה בעצם הוא מבשל את מה שבתוכו ולא מטגן

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות