משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

אונטריב בסו ויד מפורק בלחמניה

זמן הכנה

15 דקות

זמן בישול

12-16 שעות

טמפרטורה

82 מעלות

רמת קושי

בינוני

אונטריב מפורק בלחמניה:

מצרכים:

  • נתח אונטריב (קילו וחצי)
  • 4 שיני שום כתושות
  • מלח
  • פלפל
  • רוטב ברביקיו
  • לחמניית המבורגר

אופן ההכנה:

  • ממלאים מיכל סו ויד במים, מכניסים את הסו ויד ומפעילים על 82 מעלות.
  • מכניסים את האונטריב לקערה אם השום הכתוש, רוטב הברביקיו והתבלינים ומורחים את הבשר, ניתן להעדפתכן להשתמש בראב לבשר.
  • מכניסים את הבשר לשקית ואקום יעודית לבישול בס ויד ומכניסים למיכל המים ל 12-16 שעות.
  • לאחר סיום הבישול מוצאים את הנתח למי קרח ונותנים לו להתקרר.
  • לאחר שהבשר מתקרר מעט מוציאים אותו לקערה יחד עם כל הנוזלים ומתחילים לפרק אותו בעזרת הידיים או בעזרת כלי יעודי לפירוק בשר.
  • לאחר פירוק הבשר שמים אותו במחבת יחד אם הנוזלים (אפשר להוסיף עוד קצת ברביקיו) ומצמצמים את הנוזלים במשך כמה דקות.
  • לסיום מחממים לחמניית המבורגר מניחים ירקות (למי שאוהב) שמים את הבשר מלמעלה סוגרים ואוכלים.

בתאבון

 

 

סטייק טונה

סטייק טונה מצרכים: סטייק טונה בעובי 2.5-5 ס”מ מלח פלפ שחור גרוס עשבי תיבול : טימין, פטרוזיליה, שמיר אופן ההכנה : ממלאים מיכל סו ויד

קרא עוד »

בריסקט מעושן בסו ויד

מי מאיתנו לא אוהב בשר מעושן או לחילופין בשר בסו ויד, לכל שיטת בישול יש את האיחודיות שלה אבל מה קורה ברגע שמשלבים את שני

קרא עוד »

מוס מוקה עשיר בסו ויד

אז אחרי חיפושים אחר הקינוח המושלם הבנתי שאין משהו יותר מנחם ממוס מוקה עשיר, נימוח וקטיפתי. הטעמים החזקים של האספרסו בשילוב של השוקולד המריר יוצרים

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות