משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

אונטריב בסו ויד מפורק בלחמניה

זמן הכנה

15 דקות

זמן בישול

12-16 שעות

טמפרטורה

82 מעלות

רמת קושי

בינוני

אונטריב מפורק בלחמניה:

מצרכים:

  • נתח אונטריב (קילו וחצי)
  • 4 שיני שום כתושות
  • מלח
  • פלפל
  • רוטב ברביקיו
  • לחמניית המבורגר

אופן ההכנה:

  • ממלאים מיכל סו ויד במים, מכניסים את הסו ויד ומפעילים על 82 מעלות.
  • מכניסים את האונטריב לקערה אם השום הכתוש, רוטב הברביקיו והתבלינים ומורחים את הבשר, ניתן להעדפתכן להשתמש בראב לבשר.
  • מכניסים את הבשר לשקית ואקום יעודית לבישול בס ויד ומכניסים למיכל המים ל 12-16 שעות.
  • לאחר סיום הבישול מוצאים את הנתח למי קרח ונותנים לו להתקרר.
  • לאחר שהבשר מתקרר מעט מוציאים אותו לקערה יחד עם כל הנוזלים ומתחילים לפרק אותו בעזרת הידיים או בעזרת כלי יעודי לפירוק בשר.
  • לאחר פירוק הבשר שמים אותו במחבת יחד אם הנוזלים (אפשר להוסיף עוד קצת ברביקיו) ומצמצמים את הנוזלים במשך כמה דקות.
  • לסיום מחממים לחמניית המבורגר מניחים ירקות (למי שאוהב) שמים את הבשר מלמעלה סוגרים ואוכלים.

בתאבון

 

 

אסאדו עסיסי במעשנה

לא הרבה יודעים אבל אסאדו היא שיטת צליית בשר המגיעה מדרום אמריקה ולא שם של נתח כמו שהרבה חושבים. בשיטה זו מניחים נתח בשר מעל

קרא עוד »

קרם ברולה בסו וויד

קרם ברולה  מצרכים: 500 גרם שמנת מתוקה 80 גרם סוכר קורט מלח 100 גרם חלמון מקל וניל או תמצית וניל סוכר חום אופן הכנה: ממלאים

קרא עוד »

בראד פודינג בסו ויד

החורף הגיע ואיתו גם מנות מנחמות וחמות שגורמות לנו להתגעגע לחורף קריר וכיף, אז למה שלא תפנקו את בלוטות הטעם שלכם בהרמוניה של טעמים מיוחדים

קרא עוד »
סל הקניות
סל הקניות שלך ריקמעבר לחנות