אונטריב מפורק בלחמניה:
מצרכים:
- נתח אונטריב (קילו וחצי)
- 4 שיני שום כתושות
- מלח
- פלפל
- רוטב ברביקיו
- לחמניית המבורגר
אופן ההכנה:
- ממלאים מיכל סו ויד במים, מכניסים את הסו ויד ומפעילים על 82 מעלות.
- מכניסים את האונטריב לקערה אם השום הכתוש, רוטב הברביקיו והתבלינים ומורחים את הבשר, ניתן להעדפתכן להשתמש בראב לבשר.
- מכניסים את הבשר לשקית ואקום יעודית לבישול בס ויד ומכניסים למיכל המים ל 12-16 שעות.
- לאחר סיום הבישול מוצאים את הנתח למי קרח ונותנים לו להתקרר.
- לאחר שהבשר מתקרר מעט מוציאים אותו לקערה יחד עם כל הנוזלים ומתחילים לפרק אותו בעזרת הידיים או בעזרת כלי יעודי לפירוק בשר.
- לאחר פירוק הבשר שמים אותו במחבת יחד אם הנוזלים (אפשר להוסיף עוד קצת ברביקיו) ומצמצמים את הנוזלים במשך כמה דקות.
- לסיום מחממים לחמניית המבורגר מניחים ירקות (למי שאוהב) שמים את הבשר מלמעלה סוגרים ואוכלים.
בתאבון