משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

אונטריב בסו ויד מפורק בלחמניה

זמן הכנה

15 דקות

זמן בישול

12-16 שעות

טמפרטורה

82 מעלות

רמת קושי

בינוני

אונטריב מפורק בלחמניה:

מצרכים:

  • נתח אונטריב (קילו וחצי)
  • 4 שיני שום כתושות
  • מלח
  • פלפל
  • רוטב ברביקיו
  • לחמניית המבורגר

אופן ההכנה:

  • ממלאים מיכל סו ויד במים, מכניסים את הסו ויד ומפעילים על 82 מעלות.
  • מכניסים את האונטריב לקערה אם השום הכתוש, רוטב הברביקיו והתבלינים ומורחים את הבשר, ניתן להעדפתכן להשתמש בראב לבשר.
  • מכניסים את הבשר לשקית ואקום יעודית לבישול בס ויד ומכניסים למיכל המים ל 12-16 שעות.
  • לאחר סיום הבישול מוצאים את הנתח למי קרח ונותנים לו להתקרר.
  • לאחר שהבשר מתקרר מעט מוציאים אותו לקערה יחד עם כל הנוזלים ומתחילים לפרק אותו בעזרת הידיים או בעזרת כלי יעודי לפירוק בשר.
  • לאחר פירוק הבשר שמים אותו במחבת יחד אם הנוזלים (אפשר להוסיף עוד קצת ברביקיו) ומצמצמים את הנוזלים במשך כמה דקות.
  • לסיום מחממים לחמניית המבורגר מניחים ירקות (למי שאוהב) שמים את הבשר מלמעלה סוגרים ואוכלים.

בתאבון

 

 

חמוצים בסו-ויד

חמוצים: מי שכבר יצא לו להכין חמוצים ביתיים יהיה מוכן להישבע לכם שמדובר ממש בהתמכרות. תהליך ההכנה, הטעם והיופי של הצנצנת בסוף התהליך – כל

קרא עוד »

פיקנייה וסלט ירוקים

פיקנייה וסלט ירוקים נתח פיקנייה עסיסי בתיבול גס מוגש לצד סלט ירוקים עשיר מצרכים לפיקנייה: גוש פיקיניה שלם תערובת תבלינים הכוללת: מלח גס, פפריקה חריפה,

קרא עוד »