פיקנייה וסלט ירוקים

זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול

8 שעות

טמפרטורה

58 מעלות

רמת קושי

קל

פיקנייה וסלט ירוקים

נתח פיקנייה עסיסי בתיבול גס מוגש לצד סלט ירוקים עשיר

מצרכים לפיקנייה:

  • גוש פיקיניה שלם
  • תערובת תבלינים הכוללת: מלח גס, פפריקה חריפה, פלפל שחור, טימין, ראס אל חנות
  • שמן זית

מצרכים לסלט ירוקים:

  • ראש ברוקולי
  • עלי בייבי
  • רבע כוס אפונה
  • חצי אבוקדו
  • שמן זית
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • חצי לימון

אופן הכנת הפיקנייה:

  • ממלאים מיכל במים, מניחים את הסו ויד ומכוונים ל58 מעלות.
  • לשים לערבב את כל התבלינים והשמן זית ביחד עד לקבלת משחה
  • למרוח היטב את התערובת על הפיקנייה
  • להכניס לשקית ואקום ולאטום
  • להכניס לאמבט הסו וויד למשך 8 שעות
  • לאחר 8 שעות מוציאים את הנתח משקית הואקום חורצים את הצד של השומן ומייבשים את הנתח טוב
  • לאחר מכן צורבים טוב את הנתח עם דגש על הצד של השומן
  • יש להגיש בפרוסות דקות ולא לשכוח לפרוס נגד כיוון הסיבים לקבלת ביס רך וטעים.

אופן הכנת הסלט ירוקים:

  • מרתיחים סיר עם מים.
  • מפרקים את הברוקולי וחולטים אותו כ-7 דקות עד לריכוך קל.
  • לאחר מכן מבשלים את האפונה במים חמים כ-5 דקות עד שהיא מוכנה.
  • בקערה מניחים את העלי בייבי , האבוקדו הפרוס לרצועות , האפונה והברוקולי.
  • מתבלים במלח פלפל ולימון מערבבים קלות.
  • לבסוף מוסיפים את השמן זית נותנים עוד ערבוב קטן והלט מוכן.

בתאבון

עוף שלם בסו ויד

עוף שלם בסו ויד מרכיבים: עוף שלם (כ-2 קילו) 1 לימון פרוס 2 כפות דבש או סילאן טימין צ’ילי גרוס 2 שיני שום כתושות מלח

קרא עוד »

קרם ברולה

קרם ברולה  מצרכים: 500 גרם שמנת מתוקה 80 גרם סוכר קורט מלח 100 גרם חלמון מקל וניל או תמצית וניל סוכר חום אופן הכנה: ממלאים

קרא עוד »

תירס וחמאה

תירס וחמאה אוהבי תירס ורוצים להכין את התירס המושלם, בעזרת שיטת הבישול בוואקום תוכלו להגיע לתוצאות מדהימות של תירס חם ועסיסי מצופה בחמאה ועישבי תיבול.

קרא עוד »