משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

משלוח חינם בהזמנה מעל 390 ש"ח

פריים ריב ופירה חלבי

זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול

5 שעות

טמפרטורה

53 מעלות

רמת קושי

בינוני

פריים ריב ופירה חלבי

נתח פריים ריב רך ועסיסי מוגש לצד פירה תפוחי אדמה חלק וחלבי.

מצרכים לפריים ריב:

  • 2.5 קילו פריים ריב
  • שליש כוס פלפל שחור טרי
  • חצי כוס רוזמרין קצוץ דק
  • חצי כוס שום טרי כתוש
  • חצי כוס מלח גס איכותי
  • רבע כוס שמן זית

מצרכים לפירה:

  • קילו תפוחי אדמה
  • 120 מ”ל חלב חמים
  • 150 גרם חמאה חתוך לקוביות
  • 2 כפות מלח

אופן הכנת הפריים ריב:

  • מוציאים את הנתח מהמקרר ומטמפררים אותו לטמפרטורת חדר.
  • בקערה מערבבים את כל המרכיבים ומורחים על הנתח, יש לדאוג שתערובת התבלינים מכסה את כל הנתח שהטעם יחדור לכל הבשר באופן שווה
  • ממלאים מיכל מים, מניחים את הסו ויד ומכוונים ל53 מעלות.
  • מניחים את הנתח בשקית ואקום לסו ויד ואוטמים.
  • מניחים את הנתח במיכל סו ויד מלא במים שהגיע ל 53 מעלות ומבשלים למשך 5 שעות על להגעת הנתח למידת מידיום רייר.
  • לאחר הבישול מוציאים את הנתח מהשקית ומחממים תנור ל 200 מעלות.
  • מניחים במגש ושמים בתנור למשך 20 דק לקבלת השחמה של הנתח.
  • לאחר מכן נותנים לבשר לנוח עשר דקות כדי לתל למיצים להישאר בבשר.
  • הנתח מוכן אפשר לפרוס ולאכול רק לא לשכוח לפרוס נגד הסיבים לקבלת ביס רך וטעים.

אופן הכנת הפירה:

  • מקפלים את תפוחי האדמה ומניחים בסיר עם מים קרים.
  • מוסיפים את המלח מכסים בנייר כסף ומעלים על הגז.
  • לאחר כחצי שעה יש לבדוק את התפוחי אדמה, דוקרים את תפוחי האדמה אם סכין אם אין התנגדות מצד התפוח אדמה שהסכין תעבור בו הוא מוכן.
  • מסננים את התפוחי אדמה.
  • בסיר נפרד מחמים קלות את החלב וכאשר הוא חמים מכניסים את תפוחי האדמה ואתה החמאה הקרה ומתחילים למעוך (אפשר למעוך בעזרת מכשיר ייעודי למעיכת תפוחי אדמה) עד לקבלת קרם אחיד.
  • מוסיפים את החמאה ומערבבים הכל בתנועת קיפול עד שהחמאה נמסה.
  • מתקנים טעמים בעזרת מלח וחמאה והפירה מוכן.

בתאבון

אנטרקוט ופוטטו בסו ויד

אנטריקוט ופוטטו נתח אנטרקוט מידה מדיום עסיסי ונמס בפה לצד פוטטוס אמיתי מצרכים לאנטריקוט: 300 גרם אנטריקוט מלח פלפל מצרכים לפוטטו: קילו תפוחי אדמה שמן

קרא עוד »