קבבוני בקר בסו-ויד במעטפת עשבי תיבול וסיום על מחבת פסים
קבבונים קטנים, עסיסיים ועשירים בטעמים, עטופים במעטפת ארומטית של עשבי
דף הבית » מתכונים לבישול סו ויד
קבבונים קטנים, עסיסיים ועשירים בטעמים, עטופים במעטפת ארומטית של עשבי
כרובית? כן, כרובית! אבל לא סתם כרובית. מדובר במנה שיכולה
רק דמיינו את זה: ביס מושלם שמתחיל בלחם כפרי קלוי,
כרובית היא אחד הירקות הכי מגוונים וטעימים שאפשר להכין באינספור
הקולורבי, ירק מעט לא שגרתי שמוכר לשפים מקצועיים, מעניק תוספת
הסו ויד הוא שיטה מצוינת לבישול פירות, במיוחד כאשר רוצים
הכירו את המנה שתגנוב את ההצגה בארוחת הערב הבאה שלכם!
הארטישוק הוא פרח אכיל בעל טעם עדין ומורכב המקבל טיפול
התכוננו להתפנק עם התפוצצות טעמים מפתה עם המתכון המבעבע שלנו
המבורגר עסיסי וריבת בצל: אחרי שנים שאני שומע מאנשים שההמבורגר
אונטריב מפורק בלחמניה: מצרכים: נתח אונטריב (קילו וחצי) 4 שיני
וקבלו עדכונים חמים על מבצעים, מתכונים ועוד
מוצרים פופולרים
מידע מקצועי
צרו קשר
Copyright © Eatmeat LTD || Designed & developed by Upper