קבבוני בקר בסו-ויד במעטפת עשבי תיבול וסיום על מחבת פסים
קבבונים קטנים, עסיסיים ועשירים בטעמים, עטופים במעטפת ארומטית של עשבי תיבול טריים – מה עוד אפשר לבקש? הבישול בסו-ויד מבטיח מרקם מושלם בכל ביס, בעוד
פילה דג סלמון בסו-ויד עם קרום אגוזי מלך
אם דג סלמון יכול להיות כוכב – אז זה המופע שלו. פילה סלמון רך ועסיסי שבושל בסו-ויד לשלמות, עם קרום פריך של אגוזי מלך שמשלים
כרובית שלמה בסו-ויד עם תיבול קארי וצ’ילי עדין
כרובית? כן, כרובית! אבל לא סתם כרובית. מדובר במנה שיכולה לגנוב את ההצגה אפילו מנתח בשר על השולחן. הבישול בסו-ויד מוציא ממנה רכות מושלמת, בעוד
כבד עוף בסו-ויד עם בצל מקורמל על לחם כפרי
רק דמיינו את זה: ביס מושלם שמתחיל בלחם כפרי קלוי, ממשיך בכבד עוף רך שנמס בפה ונגמר במתיקות המעודנת של בצל מקורמל. זה לא חלום
כרובית בסו ויד עם רוטב טחינה ופפריקה מעושנת
כרובית היא אחד הירקות הכי מגוונים וטעימים שאפשר להכין באינספור דרכים. אבל כשמשלבים אותה עם טכניקת סו ויד ורוטב טחינה ופפריקה מעושנת, מתקבלת מנה מרשימה
תאנים ממולאות בגבינת עיזים במעשנה
כשמגיעים לשלב הקינוחים במנגל, לא תמיד אנחנו חושבים על הפירות. אבל תאנים ממולאות בגבינת עיזים במעשנה הן הדוגמה המושלמת לאיזון מושלם בין מתיקות ורעננות הפרי
נקניקיות מעושנות במעשנה עם עץ דובדבן
הכנת נקניקיות מעושנות במעשנה היא דרך מצוינת להכניס טעמים עשירים ועמוקים למאכל קלאסי זה. העישון עם עץ דובדבן מעניק לנקניקיות ארומה מתוקה ועדינה שמאזנת היטב
קולורבי בסו ויד עם חמאת לימון ועשבי תיבול
הקולורבי, ירק מעט לא שגרתי שמוכר לשפים מקצועיים, מעניק תוספת מרעננת וטעימה לכל מנה. כאשר מבשלים אותו בטכניקת הסו ויד, הוא שומר על מרקם פריך
סינטה במעשנה עם גלייז ויסקי ומייפל
סינטה במעשנה היא חוויה קולינרית שמביאה לשולחן מנות איכותיות ומורכבות בטעמן. בשר הסינטה, הנחשב לאחד החלקים העסיסיים והטעימים ביותר של הבקר, מקבל בעישון עומק טעמים
חציל מעושן במילוי גבינת עיזים, עשבי תיבול ואגוזי לוז
השילוב של חציל מעושן עם מילוי גבינת עיזים עשיר ועשבי תיבול טריים יוצר מנה שהיא גם טעימה וגם מרשימה במראה. העישון מעניק לחציל טעמים עמוקים
אגסים צלויים בסו ויד עם קרמל ותבלינים
הסו ויד הוא שיטה מצוינת לבישול פירות, במיוחד כאשר רוצים לשמור על מרקם מושלם ולהבטיח שהטעמים ייספגו בצורה אחידה. אגסים צלויים בסו ויד הם קינוח
צלעות טלה מעושנות עם זיגוג דבש-חרדל
צלעות טלה הן נתח עדין ועשיר בטעמים, ובישול איטי במעשנה מעניק להן עומק נוסף של טעם מעושן ומיוחד. השילוב של זיגוג דבש-חרדל מוסיף מתיקות ומעט
עוף שלם במעשנה עם זיגוג רימונים וסומק
המעשנה היא כלי מושלם להעניק לעוף טעמים עמוקים, מעושנים ועשירים, וכשמשלבים את הטכניקה הזו עם טעמים מהמזרח התיכון, מתקבל עוף מיוחד ומרשים. העוף השלם הזה
רגל טלה בסו ויד עם רוטב יין וארטישוק ירושלמי צלוי
הכירו את המנה שתגנוב את ההצגה בארוחת הערב הבאה שלכם! רגל הטלה בסו ויד היא חגיגה אמיתית של טעמים ומרקמים. הבישול האיטי בשיטת הסו ויד
לבבות ארטישוק בשמן זית ולימון בסו ויד
הארטישוק הוא פרח אכיל בעל טעם עדין ומורכב המקבל טיפול מלכותי בשיטת הסו ויד. טכניקה זו מאפשרת לנו לשמר את המרקם העדין של הארטישוק תוך
דג לברק בשמן זית וזעתר בסו ויד
דג הלברק, הידוע גם כבס ים, הוא דג עדין בעל בשר לבן ומרקם נעים. טכניקת הסו ויד מאפשרת לנו להכין את הדג בצורה מדויקת, תוך
נתחי בקר ברוטב טריאקי ושומשום בסו ויד
שיטת הסו ויד מאפשרת לנו להכין נתחי בקר ברמה גבוהה, תוך שמירה על עסיסיות ורכות הבשר. בשילוב עם רוטב טריאקי עשיר ושומשום קלוי, מתקבלת מנה
מח עצם מעושן עם שום שחור וטימין
מח עצם מעושן הוא מעדן קולינרי המשלב עושר טעמים ומרקמים ייחודיים. מתכון זה לוקח את המנה המסורתית הזו צעד אחד קדימה, משלב את הארומה העמוקה
חזה ברווז מעושן בעשן עץ דובדבן עם גלייז פטל
חזה ברווז מעושן הוא מנת גורמה המשלבת עדינות וטעמים עשירים. במתכון זה, אנו לוקחים את חזה הברווז העסיסי למסע טעמים ייחודי, משלבים את העישון העדין
פרגיות ממולאות בפירות יבשים מעושנים בשבבי פקאן
לכל חובבי העוף המעושן הנה מתכון ייחודי שחייבים לנסות, מתכון זה משלב את העסיסיות של בשר הפרגית עם המתיקות העשירה של פירות יבשים וארומה מעודנת
מק אנד צ’יז מעושן בגריל
מי מאיתנו לא אוהב מק אנד צ’יז, הטעם העשיר של הגבינות שנמתח בכל ביס וביס, ממש חוויה שאין כמותה. אז הרשו לי להציג מתכון למק
עוגת שוקולד וקפה בסו ויד
אחד השילובים האהובים עלי זה השילוב בין שוקולד לקפה, המתיקות של השוקולד ביחד עם המרירות של הקפה יוצרים ביחד שילוב טעמים שאין כמותו. אז ישבתי
אספרגוס שום פרמז’ן ולימון בסו ויד
אחת הבעיות הכי נפוצות שקורות לי זה לגוון בתוספת לצד המנה העיקרית ואני בטוח שזה קורה גם לכם, לרוב אנחנו מכינים דברים נפוצים ושגרתיים כל
צלעות טלה עסיסיות בסו ויד
צלעות טלה הן מנה אלגנטית ועשירה בטעמים, והכנתן בשיטת הסו ויד מבטיחה תוצאה מושלמת בכל פעם. בשיטה זו, הבשר מתבשל באיטיות ובאחידות, שומר על עסיסיותו
מוס מוקה עשיר בסו ויד
אז אחרי חיפושים אחר הקינוח המושלם הבנתי שאין משהו יותר מנחם ממוס מוקה עשיר, נימוח וקטיפתי. הטעמים החזקים של האספרסו בשילוב של השוקולד המריר יוצרים
בראד פודינג בסו ויד
החורף הגיע ואיתו גם מנות מנחמות וחמות שגורמות לנו להתגעגע לחורף קריר וכיף, אז למה שלא תפנקו את בלוטות הטעם שלכם בהרמוניה של טעמים מיוחדים
פלאן אגוזי לוז
לפלאן קרמל קיימות מספר גרסאות וצורות הכנה שונות, אם תרצו לפנק את בלוטות הטעם שלכם בסיממפוניה של טעמים עם פלאן אגוזי לוז אז הגעתם למקום
עוף בזיגוג ברביקיו ודבש
בואו נצא להרפתקה קולינרית של פעם בחיים עם מתכון עוף מעורר תאבון המשלב את הדיוק של הבישול בסו ויד יחד עם טעמו העשיר של עישון,
פרגית עסיסית בתיבול לימוני
מי מאיתנו לא אוהב פרגית עוף, אחת הבעיות הגודלות ביותר בהכנת פרגית היא מידת העשייה, דקה של חוסר תשומת לב והיא מתייבשת או שהיא יוצאת
טאקוס בקר עסיסי
מי מאיתנו לא אוהב אוכל מקסיקני, תתכוננו לעלות שלב בעולם האוכל המקסיקני המעורר תאבון. במתכון זה נדריך אתכם באומנות בישול הסו ויד ונבטיח שהבשר יצא
חזה אווז בסו ויד
אם עדיין לא יצא לכם לאכול חזה ברווז בסו ויד אז לא באמת טעמתם חזה ברווז מושלם, כבשר אשר מומלץ לאכול אותו במידת מדיום רייר
גזרים בגלייז מתקתק
סו ויד זו דרך נפלאה לבשל הרבה סוגי מזון ובמיחד ירקות אשר הבישול בסו ויד מפיק מהם את המיטב מבחינת טעם, מרקם וערכים תזונתיים, אבל
פיקניה במעשנה
פיקניה מעושנת זהו אחד הנתחים האהובים בקרב חובבי הבשר המעושן, מתכון זה שמקורו בברזיל לוקח את הנתח האהוב לגבהים חדשים. הנתח הזה ששמו השני הוא
בריסקט מעושן בסו ויד
מי מאיתנו לא אוהב בשר מעושן או לחילופין בשר בסו ויד, לכל שיטת בישול יש את האיחודיות שלה אבל מה קורה ברגע שמשלבים את שני
עוף שלם במעשנה
בעולם הקולינריה, עוף שלם במעשנה הוא דבר ייחודי הנותן טעמים עזים, עמוקים וחדשים לעוף . השילוב בין העוף לבין תהליך העישון, ונותן את הטעמים העשירים,
כנפיים עסיסיות בצ’ילי וחמאה בסו ויד
התכוננו להתפנק עם התפוצצות טעמים מפתה עם המתכון המבעבע שלנו “כנפיים עסיסיות בצ’ילי וחמאה”! המנה מעוררת המאנץ’ הזו תיקח את בלוטות הטעם שלכם למסע בלתי