תאנים ממולאות בגבינת עיזים במעשנה

כשמגיעים לשלב הקינוחים במנגל, לא תמיד אנחנו חושבים על הפירות. אבל תאנים ממולאות בגבינת עיזים במעשנה הן הדוגמה המושלמת לאיזון מושלם בין מתיקות ורעננות הפרי

נקניקיות מעושנות במעשנה עם עץ דובדבן

הכנת נקניקיות מעושנות במעשנה היא דרך מצוינת להכניס טעמים עשירים ועמוקים למאכל קלאסי זה. העישון עם עץ דובדבן מעניק לנקניקיות ארומה מתוקה ועדינה שמאזנת היטב

סינטה במעשנה עם גלייז ויסקי ומייפל

סינטה במעשנה היא חוויה קולינרית שמביאה לשולחן מנות איכותיות ומורכבות בטעמן. בשר הסינטה, הנחשב לאחד החלקים העסיסיים והטעימים ביותר של הבקר, מקבל בעישון עומק טעמים

עוף שלם במעשנה עם זיגוג רימונים וסומק

המעשנה היא כלי מושלם להעניק לעוף טעמים עמוקים, מעושנים ועשירים, וכשמשלבים את הטכניקה הזו עם טעמים מהמזרח התיכון, מתקבל עוף מיוחד ומרשים. העוף השלם הזה

מח עצם מעושן עם שום שחור וטימין

מח עצם מעושן הוא מעדן קולינרי המשלב עושר טעמים ומרקמים ייחודיים. מתכון זה לוקח את המנה המסורתית הזו צעד אחד קדימה, משלב את הארומה העמוקה

מק אנד צ’יז מעושן בגריל

מי מאיתנו לא אוהב מק אנד צ’יז, הטעם העשיר של הגבינות שנמתח בכל ביס וביס, ממש חוויה שאין כמותה. אז הרשו לי להציג מתכון למק

עוגת שוקולד וקפה בסו ויד

אחד השילובים האהובים עלי זה השילוב בין שוקולד לקפה, המתיקות של השוקולד ביחד עם המרירות של הקפה יוצרים ביחד שילוב טעמים שאין כמותו. אז ישבתי

צלעות טלה עסיסיות בסו ויד

צלעות טלה הן מנה אלגנטית ועשירה בטעמים, והכנתן בשיטת הסו ויד מבטיחה תוצאה מושלמת בכל פעם. בשיטה זו, הבשר מתבשל באיטיות ובאחידות, שומר על עסיסיותו

מוס מוקה עשיר בסו ויד

אז אחרי חיפושים אחר הקינוח המושלם הבנתי שאין משהו יותר מנחם ממוס מוקה עשיר, נימוח וקטיפתי. הטעמים החזקים של האספרסו בשילוב של השוקולד המריר יוצרים

בראד פודינג בסו ויד

החורף הגיע ואיתו גם מנות מנחמות וחמות שגורמות לנו להתגעגע לחורף קריר וכיף, אז למה שלא תפנקו את בלוטות הטעם שלכם בהרמוניה של טעמים מיוחדים

פלאן אגוזי לוז

לפלאן קרמל קיימות מספר גרסאות וצורות הכנה שונות, אם תרצו לפנק את בלוטות הטעם שלכם בסיממפוניה של טעמים עם פלאן אגוזי לוז אז הגעתם למקום

עוף בזיגוג ברביקיו ודבש

בואו נצא להרפתקה קולינרית של פעם בחיים עם מתכון עוף מעורר תאבון המשלב את הדיוק של הבישול בסו ויד יחד עם טעמו העשיר של עישון,

פרגית עסיסית בתיבול לימוני

מי מאיתנו לא אוהב פרגית עוף, אחת הבעיות הגודלות ביותר בהכנת פרגית היא מידת העשייה, דקה של חוסר תשומת לב והיא מתייבשת או שהיא יוצאת

טאקוס בקר עסיסי

מי מאיתנו לא אוהב אוכל מקסיקני, תתכוננו לעלות שלב בעולם האוכל המקסיקני המעורר תאבון. במתכון זה נדריך אתכם באומנות בישול הסו ויד ונבטיח שהבשר יצא

חזה אווז בסו ויד

אם עדיין לא יצא לכם לאכול חזה ברווז בסו ויד אז לא באמת טעמתם חזה ברווז מושלם, כבשר אשר מומלץ לאכול אותו במידת מדיום רייר

גזרים בגלייז מתקתק

סו ויד זו דרך נפלאה לבשל הרבה סוגי מזון ובמיחד ירקות אשר הבישול בסו ויד מפיק מהם את המיטב מבחינת טעם, מרקם וערכים תזונתיים, אבל

פיקניה במעשנה

פיקניה מעושנת זהו אחד הנתחים האהובים בקרב חובבי הבשר המעושן, מתכון זה שמקורו בברזיל לוקח את הנתח האהוב לגבהים חדשים. הנתח הזה ששמו השני הוא

בריסקט מעושן בסו ויד

מי מאיתנו לא אוהב בשר מעושן או לחילופין בשר בסו ויד, לכל שיטת בישול יש את האיחודיות שלה אבל מה קורה ברגע שמשלבים את שני

עוף שלם במעשנה

בעולם הקולינריה, עוף שלם במעשנה הוא דבר ייחודי הנותן טעמים עזים, עמוקים וחדשים לעוף . השילוב בין העוף לבין תהליך העישון, ונותן את הטעמים העשירים,

כנפיים עסיסיות בצ’ילי וחמאה בסו ויד

התכוננו להתפנק עם התפוצצות טעמים מפתה עם המתכון המבעבע שלנו “כנפיים עסיסיות בצ’ילי וחמאה”! המנה מעוררת המאנץ’ הזו תיקח את בלוטות הטעם שלכם למסע בלתי